Rakitic: “Hem demostrat que estem preparats per jugar contra rivals d’alt nivell”

Rakitic: “Hem demostrat que estem preparats per jugar contra rivals d’alt nivell”

El migcampista croat ha marcat l’únic gol del partit, en què l’equip ha culminat una gran actuació a San Mamés

No sempre els gols els fan els davanters. Tot i tenir un gran potencial ofensiu, l’equip de Luis Enrique també gaudeix de grans migcampistes amb capacitat golejadora. I és que Ivan Rakitic ha estat l’únic jugador del partit que ha aconseguit foradar la porteria de Gorka Iraizoz.

El migcampista croat ha comentat que “era molt important moure’ls molt per anar gastant la seva força”, referint-se als jugadors de l’Athletic Club. I ha estat així com ha arribat el seu gol. Després d’un minut de possessió de pilota i 24 tocs arribava una centrada d’Arda Turan per a Rakitic, que, amb un cop de cap excel·lent, feia el gol que donava els tres punts en el segon partit de Lliga. Rakitic ha explicat que ja sabien que a San Mamés els partits eren “molt complicats”, amb un Athletic Club que “a casa viu de la seva pressió”. En la sortida de pilota, el croat ha admès que el rival “no ho posava fàcil”. Tot i això, ha dit que l’equip pot estar “molt content”, ja que “els partits aquí són sempre molt semblants i al final ens hem merescut la victòria”. Rakitic ha reconegut que, després d’aquest triomf, l’equip “ha demostrat que està preparat per jugar contra rivals d’alt nivell”.

Un altre dels noms propis del partit ha estat el de Ter Stegen, que, malgrat ser el porter, també s’ha trobat amb dificultats per iniciar les jugades. “Aquí sempre és difícil treure en curt”, ha dit l’alemany. “Estem contents d’haver pogut guanyar aquí”, ha recalcat Ter Stegen.

La que va ser la primera incorporació d’aquest estiu, Denis Suárez, ha continuat sumant minuts al terreny de joc, on ha admès que s'ha sentit “molt còmode”. “Estic molt content amb la confiança que em dóna l’entrenador, i li estic responent al terreny de joc”, ha expressat un Denis content, després d’haver aconseguit els tres punts a San Mamés.

El lateral esquerre del Barça Jordi Alba també s’ha mostrat content del resultat en les declaracions que ha fet després del partit, i s’ha volgut sumar a les paraules dels seus companys, que recalcaven la solvència de l’equip blaugrana: “Hem sortit bé amb la pilota i hem generat ocasions de gol”, ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut