Rakitic: “Si estem al nostre nivell tindrem moltes opcions de guanyar el Clàssic”

Rakitic: “Si estem al nostre nivell tindrem moltes opcions de guanyar el Clàssic”

El migcampista croat afirma que l’equip viatja a Madrid buscant els tres punts i passa balanç de la seva trajectòria a l’entitat blaugrana

Ivan Rakitic ha manifestat, en una entrevista realitzada pel canal oficial de LaLiga, la importància del Clàssic d’aquest diumenge: “Necessitem la victòria i viatgem amb molta confiança, als darrers anys els partits davant el Madrid ens han anat bé i ho volem repetir”. “Amb tot el respecte cap al Madrid el més important no és com estan ells, que estan molt bé, sinó fixar-nos en nosaltres mateixos: si estem al nostre nivell tindrem moltes opcions de sumar els tres punts”. El migcampista croat ha declarat que “serà un gran partit” i ha recordat: “A fam de victòries i il·lusió no ens guanya ningú. Coneixent el Club i tots els seus triomfs, tenim moltes ganes de continuar guanyant”.

El d’aquest diumenge serà el sisè Clàssic que disputi Rakitic. De moment, té un balanç de dues victòries, un empat i dues derrotes. “Guardo un molt bon record del 0-4, no només pel resultat i sí per com ho vam fer, ja que vam ser molt superiors”. El ‘4’ blaugrana ha reconegut que aquest és un partit “especial, que l’afició espera amb moltes ganes”. “Amb el Sevilla ja he marcat davant el Madrid, espero fer-ho també amb el Barça, tot i que signo no tocar ni la pilota i que l’equip guanyi”.

“La pilota parada serà un dels aspectes més importants: el Madrid té jugadors especialitzats en aquestes tasques i ho haurem d’igualar amb intensitat i concentració”, ha afirmat un Rakitic que s’ha referit a la possible baixa de Neymar Jr per sanció: “És un dels tres millors jugadors del món i seria millor que hi fos, però ja hem demostrat que podem guanyar sense ell”.

Per acabar, el croat ha passat balanç dels més de 150 partits jugats amb la samarreta del FC Barcelona: “Estic molt content i orgullós d’haver assolit aquesta xifra, gaudeixo cada dia que passo en aquest Club i espero que en siguin molts més”. El ‘4’ va ampliar contracte fins al 30 de juny del 2021 el 10 de març passat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut