Rakitic:

Rakitic: "Confiem en nosaltres al 100%"

El migcampista blaugrana s’ha mostrat satisfet per aconseguir “una victòria treballada” i ha destacat que “l’equip ha tingut moltes ocasions de gol”

El Barça ha sortit victoriós en l’enfrontament de Lliga davant la Reial Societat corresponent a la 32a jornada de Lliga. L’equip de Luis Enrique s’ha imposat al conjunt donostiarra gràcies a una exhibició ofensiva de Messi amb dos gols i una assistència, acompanyat per l’encert d’Alcácer, autor del gol de la victòria (3-2). Amb aquest triomf, els blaugranes continuen en plena lluita pel títol de Lliga a tres punts del líder.

Ivan Rakitic ha valorat la victòria del Barça tot just acabar el partit en la mateixa gespa del Camp Nou. El croat s’ha mostrat satisfet per aconseguir “una victòria treballada” i haver firmat “un gran treball”, ja que l’important és “seguir sumant”. Rakitic ha destacat el bon joc de l’equip durant els primers 45 minuts: “Hem tingut ocasions per marcar més gols”. Però també ha reconegut que hi ha aspectes a corregir: “Hem de millorar algunes coses que no podem fer als següents partits, però avui hem aconseguit tres punts més i hem de seguir en la mateixa línia”.

En referència al rival, Rakitic ha comentat que “la Reial és un equip que pressiona molt amunt i no ha posat les coses fàcils”. Finalment, en referència al partit de dimecres vinent contra la Juventus, el migcampista ha conclòs: “Confiem en nosaltres al 100% i l’afició està al nostre costat i junts podem fer-ho”.

A continuació repassem les declaracions dels jugadors del FC Barcelona en zona mixta:

Paco Alcácer

“Ha estat un partit molt bonic, amb un gran treball col·lectiu i individual”.

“Als últim 10 minuts hem tingut més paciència i això ens ha donat més possessió”.

“Quan pensàvem que acabaria la primera part, ens han fet el 3-2 en una pilota a l’esquena. Al final l’important és que hem guanyat el partit després de la derrota davant la Juventus i ara hem d’agafar una dinàmica positiva”.

Preguntat pel partit de dimecres davant la Juventus, Alcácer ha respost: “El partit del PSG era més complicat i ho vam fer, ara ho tornarem a intentar fins al final, com tothom sap”.

Fent referència a la seva posició: “Avui he jugat a la banda i sempre vull ajudar l’equip en la posició que em demani l’entrenador. L’exemple que cal seguir és Sergio Roberto, ell ha jugat en moltes posicions i sempre s’ha adaptat i ha donat el 100%”.

Gerard Piqué

Fent referència als dos compromisos següents davant la Juventus i el Reial Madrid: “Són dos partits en què si dónes la volta a la Juventus i guanyes al Bernabéu canviaria el feeling. Amb l’equip que tenim és factible donar-li la volta a tot”.

“Jugar amb quatre defenses no ens canvia gaire la manera de jugar. Ens aporta diferents solucions i ens dóna molta varietat per afrontar els partits amb diferents tàctiques”.

Ter Stegen

“Ara ens toca descansar i venir en bones condicions per al partit de Champions. Hem de confiar en nosaltres mateixos per estar en bones condicions”.

“Juguem a casa i hem d’aprofitar el dia per estar més junts que mai amb l’afició”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut