Rafinha s’incorpora als entrenaments

Rafinha s’incorpora als entrenaments

El migcampista torna a la disciplina blaugrana després de guanyar la medalla d’or als Jocs Olímpics de Rio amb el Brasil

El FC Barcelona segueix la posada a punt per enfrontar-se a l’Athletic Club aquest diumenge a San Mamés. En el segon entrenament de la setmana a la Ciutat Esportiva Luis Enrique ha comptat amb una novetat: la incorporació de Rafinha al grup, que ha tornat després de conquerir la medalla d’or als Jocs Olímpics de Rio amb el Brasil. Cal recordar que Neymar Jr encara no s’ha incorporat als entrenaments després del permís de Luis Enrique per tornar després dels compromisos amb el Brasil.

D’aquesta manera, el tècnic asturià ha dirigit aquest dijous al matí una sessió d’entrenament amb els jugadors disponibles del primer equip i els jugadors del Barça B Marlon i Cardona. L’equip es tornarà a exercitar aquest divendres a les 9.30 hores, i dissabte a la mateixa hora farà una última sessió per tancar els detalls de la preparació de la segona jornada de Lliga i seguir defensant el lideratge a la Primera Divisió abans de l’aturada de seleccions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut