Setè gol de la temporada de Rafinha amb el FC Barcelona

Setè gol de la temporada de Rafinha amb el FC Barcelona

El brasiler va obrir la llauna al Calderón i, igual que contra el Granada o el seu doblet contra el Dépor, va ser clau per a la consecució dels tres punts

Rafinha està realitzant la seva millor temporada des de la seva arribada al primer equip. El brasiler està tenint un gran protagonisme a l'esquema de Luis Enrique, i les seves estadístiques continuen millorant. En total, i amb el gol d'ahir davant l'Atlètic, ha anotat 11 gols en 72 partits oficials amb el FC Barcelona, i aquesta temporada, la seva millor campanya com a golejador, ja en suma set (sis a la Lliga i un a la Copa). A més, sempre que ha marcat el ‘12’ culer aquest curs el Barça ha guanyat: Leganés, Sporting, Deportivo (2), Granada i Atlètic de Madrid a la Lliga i Hèrcules a la Copa.

A continuació repassem altres dades que ens deixa el triomf blaugrana al Calderón:

  • Leo Messi, Bota d’Or en solitari amb 20 gols. Amb el seu gol davant l’Atlètic de Madrid, el crac blaugrana lidera tant la classificació del Pitxitxi com la de la Bota d’Or, totes dues en solitari. 
  • Leo Messi assoleix les 400 victòries amb el FC Barcelona:  277 a la Lliga, 66 a la Lliga de Campions, 41 a la Copa del Rei, 8 a la Supercopa d’Espanya, 3 a la Supercopa d’Europa i 5 al Mundial de Clubs. A més, l’argentí supera Dani Alves com l’estranger amb més triomfs a la Lliga (277).
  • El Barça no s’arronsa i també surt jugant des del darrere a les grans cites. Prova d’això és que Gerard Piqué va ser el jugador amb més passades bones (62) de tot el partit. A més, Sergio Busquets va ser el jugador barcelonista amb més recuperacions (7).
  • 27 gols de Leo Messi contra l’Atlètic de Madrid (en 34 partits). Els matalassers són l’equip al qual l’argentí ha marcat més gols, juntament amb el Sevilla. L’argentí suma 20 gols (o més) a la Lliga per novena temporada consecutiva (des de la 2008/09).
  • El Barça enllaça 20 partits seguits en competicions nacionals contra l’Atlètic sense perdre. A més, dels darrers 14 duels de Lliga contra els madrilenys, el Barça n’ha guanyat 11 i n’ha empatat 3.
  • Samuel Umtiti continua sent talismà: 13 partits com a titular a la Lliga, 13 victòries. El central francès va tornar a ser clau en defensa en el triomf al Calderón. 
  • El Barça enllaça quatre triomfs consecutius a la Lliga per segona vegada aquesta temporada (Athletic Club, Alabès, Leganés i Atlètic de Madrid). L’altre cop que ho va aconseguir va ser entre el 15 d'octubre i el 6 de novembre (Deportivo, València, Granada i Sevilla).
  • Neymar Jr va ser un autèntic corcó per a la defensa matalassera, i va ser el jugador que més faltes va rebre del matx, amb un total de 8. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut