L’agenda blaugrana d’aquest cap de setmana

L’agenda blaugrana d’aquest cap de setmana

Els diferents equips i seccions buscaran mantenir el bon rendiment ofert durant aquest inici de temporada

El primer equip tancarà un cap de setmana carregat de compromisos per als diferents equips i seccions de l’entitat blaugrana. Un cap de setmana que comença aquest divendres amb el partit al Palau Blaugrana entre el FCB Lassa (hoquei patins) i l’ICG Software Lleida. Demà serà el torn per al Barça B al Miniestadi i el FCB Lassa (handbol) al Palau Blaugrana, que buscaran sengles victòries que els reafirmin en els seus respectius lideratges.

Diumenge al matí, el Juvenil A visita el Sabadell i el FCB Lassa (bàsquet) disputarà el seu primer partit de Lliga Endesa de la temporada a Manresa. A la tarda serà el torn per al Femení de Xavi Llorens a la Ciutat Esportiva del Rayo i, al vespre, el conjunt de Luis Enrique tancarà el cap de setmana en clau blaugrana amb la seva visita a Balaídos

Aquesta és l’agenda detallada del cap de setmana per als equips professionals del FC Barcelona:

Divendres, 30 de setembre

21.00 hores: FCB Lassa – ICG Software Lleida (7-0, hoquei patins). L’equip de Ricard Muñoz va golejar de manera clara en el primer partit de l'OK Lliga 16/17 al Palau Blaugrana.

Dissabte, 1 d’octubre

17.30 hores: Barça B – Cornellà. Amb 15 punts aconseguits sobre 18 de possibles i instal·lat en el lideratge, els homes de Gerard López s’enfronten amb el Cornellà, cinquè classificat.

19.30 hores: FCB Lassa – Kiel (handbol). Ambdós equips arriben a la segona jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions després d’haver derrotat els seus respectius rivals en el primer partit.

Diumenge, 2 d’octubre

12.00 hores: Sabadell – Juvenil A. Ple de victòries en aquest inici de campionat per als jugadors entrenats per Gabri García, líders en solitari, que reben un Sabadell amb urgències.

12.30 hores: ICL Manresa – FC Barcelona Lassa (bàsquet). Tres dies després d’aconseguir el primer títol de la temporada davant els manresans, els blaugranes visiten el Nou Congost en el primer partit de la Lliga Endesa.

16.00 hores: Rayo – FCB Femení. Les jugadores de Xavi Llorens, líders amb 9 punts, visiten un Rayo Vallecano que encara no ha sumat cap punt i es troba en l’ultima posició de la classificació.

20.45 hores: Celta – FC Barcelona. Luis Enrique torna a Balaídos amb l’objectiu d’aconseguir una nova victòria a domicili després d’aconseguir-ne vuit de manera consecutiva (tres a finals del curs passat i cinc en aquest inici de temporada).
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut