PSG - Bastia: Golejada a la Copa de França del proper rival del Barça a la Champions (7-0)

Els homes d’Unai Emery es van classificar per als setzens de final de la Copa de França i van golejar tot i reservar d’entrada alguns dels seus titulars indiscutibles

El París Saint-Germain, proper rival del FC Barcelona als vuitens de la Lliga de Campions, va vèncer amb contundència el Bastia als 1/32 de final de la Copa de França. Tot i que alguns dels jugadors titulars indiscutibles d’Unai Emery, com Ángel Di María, Marco Verratti i Edinson Cavani, no van formar part de l’onze inicial, els parisencs van golejar el seu rival amb contundència.

El primer gol va arribar al minut 30 després d’un cop de cap de Thiago Silva arran d’un córner botat per Lucas Moura. Al minut 41 va ser Rabiot qui va marcar el segon amb una canonada des de fora de l’àrea, i va donar així un avantatge cada cop més clar al marcador abans de la mitja part. A la represa Christopher Nkunku va enviar la pilota al fons de la xarxa i va sumar una altra diana a favor del PSG, i al minut 57 Thiago Motta apareixia per marcar el quart de cap.

Els d’Unai Emery van agafar les regnes del partit i van culminar la golejada amb un gol de penal que va transformar Lucas Moura i un altre d’Ángel Di Maria, que va aparèixer sobre el terreny de joc a la segona meitat. La darrera diana de l’enfrontament la va marcar Julian Draxler, jugador fitxat durant el mercat d’hivern, que va jugar el seu primer partit oficial amb el conjunt francès i va marcar el seu primer gol.

El FC Barcelona jugarà amb el PSG el dimarts 14 de febrer al Parc dels Prínceps en el partit corresponent a l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions.