Primera derrota del FC Barcelona amb gol de Luis Suárez

Primera derrota del FC Barcelona amb gol de Luis Suárez

Fins al 2-1 contra el Deportivo a Riazor, els de Luis Enrique havien sumat 67 victòries i 5 empats en el total dels partits en què l’uruguaià ha vist porteria

Fins aquest diumenge, el FC Barcelona tenia una arma infal·lible, que no era una altra que els gols de Luis Suárez. I és que sempre que l’uruguaià marcava, els blaugranes sumaven un triomf o, com a mínim, aconseguien empatar. Aquesta temporada, per exemple, el seu hat-trick contra el Betis al Camp Nou (6-2) o els doblets contra el Celtic (7-0), l’Espanyol (4-1), el Las Palmas (5-0), l’Alabès (0-6) i l’Sporting (6-1) van ajudar a sumar els tres punts, mentre que la seva diana contra el Reial Madrid (1-1), el Betis (1-1) i l’Atlètic de Madrid (1-1), a la tornada de les semifinals de la Copa del Rei, va fer que el Barça aconseguís un empat.

El caçador, però, va detenir aquest comptador contra el Deportivo, concretament 67 victòries i 5 empats després, i ho va fer en la derrota dels de Luis Enrique a Riazor (2-1). Suárez va aconseguir batre la porteria de Lux, només començar el segon període i per posar l’1-1 a l’electrònic, però un gol de cap de Bergantiños va evitar que els blaugranes aconseguissin sumar algun punt més a la classificació. Una rematada del '9', salvada quan pràcticament ja es cantava el gol, va estar a punt de mantenir viva l’estadística del talismà, però finalment no va ser possible i la ratxa es va trencar.

No falla en la seva cita amb el gol

Malgrat tot, Luis Suárez segueix en la lluita pel Pitxitxi. L’uruguaià, després del partit contra el Deportivo, suma un gol més al seu caseller particular i, amb 20, es col·loca a tres de Leo Messi, que en suma 23.

En el total, però, i com que l’acta del partit contra l’Sporting mostra un doblet de l’uruguaià (el diari que atorga el Pitxitxi només en comptabilitza un), el ‘9’ del Barça ja suma 29 gols en els 39 partits que ha jugat en totes les competicions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut