Primer gol de Javier Mascherano amb el FC Barcelona

Primer gol de Javier Mascherano amb el FC Barcelona

El ‘14’ blaugrana ha signat, de penal, la seva primera diana oficial en el seu 319è compromís amb el primer equip

El 26 d’abril del 2017 ha estat un dia especial per a Javier Mascherano. El futbolista argentí ha signat el seu primer gol amb el FC Barcelona després de 319 compromisos oficials amb el primer equip culer. L'Osasuna ha estat la seva primera víctima.

La diana ha arribat des dels onze metres, després que Ivan Rakitic, l’home que havia demanat en primera instància la pilota per executar el penal que acabaria suposant el 6-1, li cedís l’esfèrica. Mascherano no s’ho ha pensat dos cops i ha exhibit dots de ‘killer’: xut fort, centrat, alt, imparable per a un Sirigu que s’ha decantat per al seu costat esquerre.

Curiosament, deu minuts abans d’estrenar el seu caseller de gols ha estat a punt de fer-ho en una altra acció que ha acabat amb una rematada de cap que s’ha estavellat al pal.

“He tractat d’esquivar el tema però…”

Un cop acabat el partit, el protagonista ha explicat el moment: “Al principi he tractat d’esquivar el tema però davant la pressió dels companys i del públic m’he hagut de fer càrrec. Hagués estat una anècdota força divertida per als propers anys si l’arribo a fallar”. Tenia pensat llançar-lo així? “No tenia clar absolutament res. No estava a la meva ment llançar-lo però era difícil negar-se davant la insistència dels meus companys”, ha confessat amb un somriure.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut