Primer entrenament del 2017 amb el grup al complet

Primer entrenament del 2017 amb el grup al complet

Suárez, Messi, Neymar Jr i Mascherano han posat punt i final a les seves vacances i s’han reincorporat al grup per preparar el duel de Copa contra l’Athletic

El 2017 ha començat oficialment per al primer equip del FC Barcelona. L’equip ha tornat aquest dilluns a la feina amb una sessió que ha comptat ja amb la presència del grup sencer. I és que Leo Messi, Luis Suárez, Neymar Jr i Javier Mascherano han finalitzat les seves vacances i s’han afegit a la resta de companys en la preparació del proper partit. Els blaugrana, que havien tornat als entrenaments el divendres passat, preparen amb el grup complet el partit d’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei contra l’Athletic Club. Un duel que es disputarà el dijous 5 a les 21.15 hores a San Mamés i que inaugurarà el 2017.

Després de celebrar l’Any Nou amb un dia lliure, la plantilla ha tornat a exercitar-se a la Ciutat Esportiva. Luis Enrique ha dirigit una sessió al camp Tito Vilanova amb tots els jugadors disponibles del primer equip amb les novetats esmentades de Messi, Suárez, Neymar Jr i Mascherano. Cal recordar que Jasper Cillessen no estarà a disposició del cos tècnic durant unes dues setmanes a causa d’una lesió al soli de la cama esquerra.

L’equip tornarà a entrenar-se aquest dimarts per seguir preparant el doble compromís de la setmana. I és que després del partit de Copa a Bilbao, els blaugrana tindran un altre desplaçament exigent, en aquest cas a la Lliga. Serà el diumenge, a les 20.45 hores, a Vila-real en la jornada 17.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut