Primer doblet de Rafinha amb el FC Barcelona

Primer doblet de Rafinha amb el FC Barcelona

El ‘12’ blaugrana ha anotat les dues primeres dianes de la golejada contra el Deportivo i ha signat el tercer doblet de la seva carrera, el segon sota les ordres de Luis Enrique

Rafinha recordarà sempre el Barça-Deportivo disputat aquest 15 d’octubre: és el primer cop que l’internacional brasiler signa un doblet amb el primer equip culer. Seus han estat els dos primers gols d’un Barça que ha golejat el conjunt gallec al Camp Nou. El primer ha arribat amb la dreta al minut 21 i el segon, des de terra, al minut 36.

El fet del doblet no és inèdit, però, a la trajectòria del ‘12’ blaugrana. El d’aquest dissabte és el tercer. El primer va arribar amb el Barça B a la temporada 2011/12, en un compromís que el conjunt dirigit llavors per Eusebio va guanyar per 0-4 a Cartagena. El segon va produir-se amb el Celta, també amb Luis Enrique com a tècnic, en un partit que els de Vigo van perdre per 4-3 a Anoeta.

Quart gol en set partits

L’arrencada de curs de Rafinha ha estat especialment prolífica. El brasiler ha anotat un total de quatre gols en set partits jugats. Ja va veure porta al camp del Leganés (1-5) i al camp de l’Sporting de Gijón (0-5). Suma quatre gols en 318 minuts aquesta temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut