Granada – FC Barcelona: Retorn especial per encarar la recta final

Granada – FC Barcelona: Retorn especial per encarar la recta final

(20.45 hores, Movistar Partidazo) Els de Luis Enrique visiten Los Cármenes, escenari de la conquesta de l’última Lliga, amb l’objectiu de sumar tres punts que els permetin apropar-se al liderat de la Lliga

Torna la Lliga. Després de 15 dies sense competició domèstica pels compromisos de seleccions, el FC Barcelona afronta la 29a jornada de Lliga a Los Cármenes davant el Granada. Un escenari conegut i especial on el Barça va revalidar l’última Lliga, la 24a de la seva història. Enguany, però, els blaugranes arriben al duel en la segona posició i amb l’objectiu prioritari de sumar tres punts que els permetin continuar pressionant i assaltar el liderat de la Lliga. Queden deu jornades per finalitzar el campionat i els de Luis Enrique no volen deixar escapar més punts per aprofitar alguna ensopegada blanca.

El Barça comença a Granada un tourmalet de nou partits que haurà de disputar durant el mes d’abril. Quatre a la Lliga, un d’aquests el Clàssic al Bernabéu, que es preveu vital de cara al liderat de la Lliga, i dos a la Lliga de Campions, l’eliminatòria de quarts davant la Juventus. El calendari no donarà treva i cada duel, ara ja sí, serà decisiu en el desenllaç dels títols. Per tot això, Luis Enrique és molt prudent, i assegura: "Plantegem el partit dins de les dificultats que comporta l’aturada i jugar fora de casa”. “A mesura que s’apropa el final, els punts es fan més importants”, afirma. Per a aquest partit, el tècnic asturià no pot disposar del sancionat Leo Messi –acumulació de targetes– ni dels lesionats Arda Turan i Aleix Vidal. Tampoc comptarà, per decisió tècnica, amb Gerard Piqué i Jordi Masip. Carles Aleñá, del filial, ha completat la convocatòria.

El Granada, per la seva banda, arriba necessitat de punts després de situar-se en la 19a posició de la classificació, a cinc de la zona de salvació. “Tenim la il·lusió i l’ambició de guanyar el Barça perquè són tres punts que ens fan falta”, assegura el tècnic del conjunt andalús, Lucas Alcaraz. El partit també retrobarà diferents exblaugranes, com ara Isaac Cuenca, Lombán i Sergi Samper –cedit aquesta temporada pel Barça–. Per a aquest duel, els granadins no podran comptar amb el lesionat Carcela-González, però sí que ho podran fer amb Adrian Ramos, que ja s’ha recuperat. A les 20.45 hores, el Barça inicia un calendari intens amb molt en joc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut