FC Barcelona - Màlaga CF: Comença la marató hivernal

FC Barcelona - Màlaga CF: Comença la marató hivernal

Els blaugranes reprenen la competició al Camp Nou i donen el tret de sortida a una sèrie de deu partits abans de final d’any

Torna la Lliga i torna el futbol al Camp Nou. El Barça reprèn la competició després de l’aturada per partits internacionals de seleccions, i ho fa rebent la visita del Màlaga. Abans de centrar-se en la Lliga de Campions amb el duel a Glasgow, els homes de Luis Enrique necessiten una victòria per continuar pressionant el liderat. Ara mateix els culers són segons a la taula amb 25 punts, a només dos del líder. Després de quatre victòries consecutives en competició domèstica, l’Estadi ha de ser inexpugnable per anar a més.

Les dues setmanes sense partits han servit a l’equip per fer un punt i a part abans d’afrontar una marató de partits abans que acabi l’any. I és que des d’aquest dissabte i fins al dia 21 de desembre els de Luis Enrique afrontaran un total de deu enfrontaments en 32 dies. Amb Lliga, Copa i Champions entre mans, serà una etapa clau per afrontar amb optimisme l’inici del 2017.

Confiança tot i els perills del rival

El rival del primer partit d’aquesta marató serà el Màlaga de Juande Ramos, que va entrenar el Barça B la temporada 1996/97. Un conjunt andalús que està situat a la mitja taula amb 15 punts. D’aquests, però, només dos els ha sumat a domicili. És, de fet, el segon pitjor visitant de la Lliga. La seva principal amenaça, tot i així, és un bon conegut del Barça. Sandro Ramírez, format a la Masia i amb 32 partits –i set gols– a les esquenes amb el primer equip blaugrana, és el màxim golejador destacat de l’equip malagueny. El canari ha jugat tots els partits de Lliga i ha marcat cinc gols.

Per a aquest partit el Barça presentarà diverses novetats respecte dels últims compromisos. Piqué, Jordi Alba i Aleix Vidal han rebut l’alta mèdica aquest dissabte, mentre que Umtiti se suma a Iniesta i Mathieu a les baixes per lesió. A més, Luis Suárez no podrà jugar per acumulació de targetes. Amb tot això, Luis Enrique ha facilitat una llista de 18 convocats completada per Marlon, del filial, i en la que no hi és Masip, per decisió tècnica.

El conjunt andalús, per la seva banda, arriba “amb confiança”, tal com ha dit Luis Enrique en la roda de premsa prèvia. I és que l’equip de Juande Ramos ha sumat 10 dels últims 15 punts en joc, i arriba a Barcelona amb l’objectiu de sumar el primer triomf a domicili. Un rival perillós per reactivar la competició i inaugurar la marató de partits fins al Nadal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut