FC Barcelona – Granada CF: Cursa d’obstacles per a la Lliga

FC Barcelona – Granada CF: Cursa d’obstacles per a la Lliga

(20.45 hores, Movistar Partidazo) Els homes de Luis Enrique, amb moltes baixes per lesió, se centren a superar el conjunt andalús abans del duel de Champions a Manchester

La Lliga torna al Camp Nou aquest dissabte amb la visita del Granada. Els andalusos són els actuals cuers del campionat, però els blaugranes no se’n refien. Així ho va assegurar Luis Enrique en la roda de premsa prèvia. El partit es disputa a les 20.45 hores, i posarà el punt final a una jornada molt intensa a les instal·lacions del FC Barcelona. I és que durant tot dissabte se celebra l’Assemblea Ordinària de Compromissaris al Palau Blaugrana. Un cop acabi, la pilota tornarà a ser la protagonista sobre la gespa de l’Estadi en el duel de la jornada 10 de Lliga.

El Barça hi arriba com a tercer classificat, però té el liderat a només dos punts i buscar assaltar aquesta primera posició. El duel contra el Granada arriba, a més, just abans d’un desplaçament de Lliga de Campions a Manchester. Tres dies després de jugar contra els andalusos, els homes de Luis Enrique s’enfrontaran al City de Guardiola.

Per a aquest partit, Luis Enrique compta amb nombroses baixes per lesió, fet que dificulta la gestió dels minuts però que per al tècnic no és excusa. Per a la visita del Granada els blaugranes tenen les baixes obligades de Piqué, Iniesta, Jordi Alba, Aleix Vidal, Mathieu i Arda Turan. Les bones notícies, en aquest sentit, són les altes mèdiques de Cillessen i Rafinha, que han tornat a una convocatòria de 18 jugadors que de nou es completa amb jugadors del filial. En aquest cas, Carles Aleñá, Nili i Marlon Santos han estat els citats pel tècnic culer.

El Granada, per la seva banda, arriba al Camp Nou com a cuer i marcat pel canvi d’entrenador. Paco Jémez va ser substituït a la banqueta nassarita per Lucas Alcaraz. Al conjunt andalús destaca la presència de diversos jugadors amb passat al Barça, com Sergi Samper. El migcampista, cedit pel FC Barcelona i que visitarà el Camp Nou com a rival per primera vegada, veu els seus excompanys en plena forma i reconeix que serà un partit especial. Alcaraz també disposa d'Oier Olazábal, David Lombán, Jon Toral i Isaac Cuenca, tots ells amb passat culer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut