FC Barcelona – Deportivo de la Corunya: Amb força per guanyar

FC Barcelona – Deportivo de la Corunya: Amb força per guanyar

El Barça, que recupera Messi després de la seva lesió, afronta el duel contra el conjunt gallec amb les ganes de tornar al camí de la victòria al Camp Nou

La Lliga torna al Camp Nou. Després de l’última ensopegada a Balaídos i de 24 dies sense competició a l’Estadi, el Barça disputarà la vuitena jornada del campionat domèstic davant el Deportivo. Un partit que arriba just després de l’aturada per seleccions. Els blaugranes són conscients que els seus dos últims resultats en Lliga a casa no han estat els esperats, davant l’Alabès (1-2) i l’Atlètic de Madrid (1-1), i per aquest motiu coneixen a la perfecció la importància de sumar els tres punts davant el conjunt gallec aquest dissabte (16.15 hores). Un duel que servirà per encarar una sèrie de partits exigents fins a la propera aturada. I és que després del duel davant el Deportivo de la Corunya, els blaugranes s’enfrontaran al Manchester City a la Lliga de Campions, dimecres, i hauran d’afrontar duels complicats davant el València i el Sevilla, entre d’altres.

El tècnic Luis Enrique no es refia ni un pèl del Dépor, equip que ha estat capaç d’esgarrapar dos punts en les seves dues últimes visites a Barcelona amb el mateix resultat (2-2). Uns partits que els blaugranes anaven guanyant per 2-0 i que en tots dos casos el conjunt gallec va ser capaç d’igualar. “Serà un partit d’alta tensió, hem de recuperar punts i per això no pensem més enllà del partit contra el Dépor”. Són paraules de Luis Enrique, que per a aquest partit no podrà comptar amb els lesionats Jordi Alba, Cillessen i Sergi Roberto ni amb Aleix Vidal, descartat per a aquest duel. La gran novetat a la llista és la recuperació de Leo Messi, que torna a estar disponible després que es lesionés davant l’Atlètic de Madrid en l’últim partit disputat a l’Estadi. Samuel Umtiti i Ivan Rakitic també han rebut l’alta i han estat inclosos a la llista de l’asturià.

El Dépor, per la seva banda, arriba al Camp Nou en la tretzena posició però amb la confiança dels resultats dels últims dos anys. El seu tècnic, Gaizka Garitano, que s’ha fet càrrec de l’equip aquesta temporada, ha viatjat a Barcelona amb els 18 jugadors següents: Lux, F. Navarro, Álex B. Mmosquera, Albentosa, Emre Çolak, Marlos, Andone, Sidnei, Tyton, Arribas, Laure, Luisinho, Borja Valle, Guilherme, Bruno Gama, Borges i R. Babel.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut