Preparats per al retorn a la Lliga

Preparats per al retorn a la Lliga

Luis Enrique ha dirigit l’última sessió de la setmana abans de rebre el Màlaga amb els jugadors disponibles del primer equip, en què també s’han entrenat Abeledo, Marlon i Paik, del Barça B

El Barça ja és a punt per tornar a afrontar una nova jornada de Lliga. Després de l’aturada pels compromisos internacionals els blaugranes s’enfrontaran al Màlaga al Camp Nou aquest dissabte a la jornada 12 del campionat domèstic. El partit davant el conjunt andalús iniciarà un calendari dur per al FC Barcelona fins a final d’any, que no donarà cap treva. El tècnic Luis Enrique Martínez ha pogut completar l’últim entrenament de la setmana amb la ja totalitat dels internacionals després de la incorporació de Luis Suárez i Neymar Jr, que van tenir partit amb l’Uruguai i el Brasil, respectivament. Cal recordar que el davanter uruguaià no podrà participar en el partit davant el Màlaga per sanció.

Amb tot, el preparador asturià ha dirigit la sessió amb els jugadors disponibles del primer equip al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Una sessió en què també hi ha participat Abeledo, Marlon i Paik del Barça B, i que ha servit per encarar els últims detalls de cara al partit de dissabte. Posteriorment, Luis Enrique compareixerà en roda de premsa per valorar la prèvia del partit. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut