Preparats per a un duel d’alt nivell contra l’Atlètic de Madrid

Preparats per a un duel d’alt nivell contra l’Atlètic de Madrid

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat aquest dimarts per encarar els últims detalls del partit contra el conjunt matalasser i també s’ha entrenat Nili, del Barça B

El Barça i l’Atlètic de Madrid es veuran les cares aquest dimecres al Camp Nou (22 hores). Un dels partits estrella de la Lliga arriba en una jornada intersetmanal. Els de Luis Enrique afronten el duel després de refer-se de la derrota contra l’Alabès amb dues golejades consecutives al Celtic (7-0) a la Lliga de Campions i al Leganés dissabte passat a domicili (1-5). En aquests dos partits el trident ha marcat 11 gols i mostren el seu gran estat de forma.

D’aquesta manera, després del dia lliure els homes de Luis Enrique han tornat als entrenaments aquest dimarts per tancar els detalls del partit. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip i que ha estat dirigida pel tècnic asturià al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. A l’entrenament també s’hi ha afegit Nili, del Barça B. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut