Preparats per a l’estrena de la Lliga

Preparats per a l’estrena de la Lliga

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat a la Ciutat Esportiva juntament amb José Suárez i Kaptoum, del filial

El Barça ja és a punt per a l’inici de la Lliga, que aquest divendres donarà el tret de sortida. Els blaugranes, però, debutaran aquest dissabte a les 18.15 hores davant el Betis al Camp Nou. Un rival renovat començant pel seu entrenador, Gustavo Poyet. Els homes de Luis Enrique, tot just proclamats campions de la Supercopa d’Espanya, esperen iniciar el camí cap a la reconquesta de la Lliga amb bon peu davant l’afició. La competició domèstica és un títol que s’ha tenyit de blaugrana en els últims anys després de conquerir-ne sis de les últimes vuit i la competitivitat creix cada vegada més per intentar desbancar el vigent campió.

Per aquest motiu, el FC Barcelona vol repetir el registre aconseguit per Pep Guardiola i assolir la tercera Lliga consecutiva amb Luis Enrique al capdavant. Així doncs, els blaugranes, sense temps per descansar, s’han tornat a exercitar aquest divendres al matí al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva. Una sessió en què el tècnic asturià ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip i José Suárez i Kaptoum, del filial. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut