Piqué ja s’exercita amb el grup

Piqué ja s’exercita amb el grup

El central blaugrana ha participat en la sessió d’aquest divendres després d’haver-se recuperat plenament del malestar general que va requerir ingrés hospitalari el cap de setmana passat. Marlon, del Barça B, ha completat la sessió

El FC Barcelona continua amb el seu procés de preparació del partit d’aquest diumenge davant l’Eibar (20 hores, beIN LaLiga). Serà l’últim duel de Lliga de la temporada i l’última oportunitat per ser campions. La dificultat és màxima, perquè els blaugranes han d’esperar que el Reial Madrid perdi el seu partit a Màlaga i, evidentment, guanyar al Camp Nou el conjunt basc. Però la història blaugrana diu que això no és impossible, perquè precisament el Dream Team ho va aconseguir fins a tres anys de manera consecutiva amb les famoses lligues de Tenerife i Riazor. Una d’aquestes, el 1992, l’any màgic en què el Barça va assolir la primera Copa d’Europa a Wembley, de la qual aquest cap de setmana es commemora el 25è aniversari.

Amb tot això, els de Luis Enrique s’han exercitat aquest divendres al matí al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva. Gerard Piqué ha estat el protagonista de la sessió en reaparèixer als entrenaments amb el grup després de recuperar-se plenament del malestar general que va patir el cap de setmana passat i que el va obligar a perdre’s l’enfrontament davant la UD Las Palmas. Marlon, del Barça B, també hi ha estat present. L’equip es tornarà a entrenar aquest dissabte a les 11 hores i, posteriorment, Luis Enrique compareixerà en roda de premsa davant els mitjans en la prèvia del partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut