Piqué i Alba, amb problemes físics

Piqué i Alba, amb problemes físics

El central pateix un esquinç al turmell dret i Alba té una elongació al bíceps femoral de la cama esquerra

Les baixes de Gerard Piqué i Jordi Alba, que han hagut de ser substituïts durant la primera part, agreugen els problemes físics que el FC Barcelona té a la zona defensiva. Els Serveis Mèdics del Club han informat que el central pateix un esquinç al turmell dret, mentre que Jordi Alba s’ha fet una elongació al bíceps femoral de la cama esquerra. En tots dos casos, aquest dijous es faran més proves per saber l’abast exacte de les lesions.

El ‘18’ del Barça, que avui tornava a l’equip després de la lesió que va fer-se amb la selecció espanyola, ha estat la primera baixa del conjunt de Luis Enrique. Al minut 10 de l'enfrontament el lateral esquerre ha demanat el canvi a la banqueta després de notar molèsties a la mateixa zona de la lesió que va fer-se amb l’equip de Julen Lopetegui. Lucas Digne ha estat l’encarregat de substituir Alba.

Pel que fa a Gerard Piqué, la lesió s’ha produït després d’una entrada de David Silva que li ha afectat el turmell dret. El central ha intentat seguir sobre el terreny de joc, però finalment ha hagut de ser substituït per Jérémy Mathieu abans del descans. Es dóna la circumstància que el central francès ha estat expulsat al minut 73 per doble amonestació i es perdrà el partit a Manchester.

El retorn de Samuel Umtiti i Sergi Roberto

La bona notícia és el retorn de Samuel Umtiti, que avui ha jugat el seu primer duel després de la distensió al lligament lateral intern del genoll esquerre que va fer-se el 20 de setembre en un entrenament. El central francès, que ha disputat els 90 minuts, ha fet un partit esplèndid. També cal celebrar el retorn de Sergi Roberto, que aquest matí ha rebut l’alta mèdica, malgrat que finalment no ha entrat a la convocatòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut