Paco Alcácer: “Venir al Barça és fer un salt a la meva carrera”

Paco Alcácer: “Venir al Barça és fer un salt a la meva carrera”

El davanter de Torrent s’ha mostrat orgullós de formar part del Club i ha reconegut que “un tren com aquest no es podia deixar escapar”

Paco Alcácer ha estat presentat oficialment com a nou jugador del FC Barcelona. Després de l’anunci oficial la setmana passada i de fer els seus dos primers entrenaments aquesta setmana amb els nous companys, el davanter de Torrent ha reconegut en roda de premsa que “venir al Barça és fer un salt a la meva carrera”. Alcácer ha explicat que arriba al Barça amb “molta il·lusió i de millorar com a jugador” i té molt clar que ve al Club per “créixer al costat dels grandíssims jugadors que té el Barça”. I ha afegit: “Tot serà més fàcil al costat seu, és un privilegi ser aquí”.

El flamant ‘17’ blaugrana ha aprofitat per definir-se com “un jugador d’àrea capaç de rematar de primer toc al primer pal” i ha expressat que “ho donarà tot amb ganes, treball, esforç, humilitat i gols per estar sempre a disposició de l’equip”. Alcácer ha elogiat al FC Barcelona després d’assegurar que arriba “al millor club del món, el que més futbol crea i per a mi és una bonica experiència estar al costat de jugadors com Luis Suárez, Messi i Neymar Jr”. De  fet, el davanter valencià ha reconegut que després de l’entrenament d’aquest dijous “la primera impressió que he tingut ha estat molt bona”. I ha destacat: “Són molt humils”.

"Quan et truca el Barça t’impressiona i saps que un tren així no es podia escapar"

Pel que fa a competitivitat de l’equip, Alcácer és molt conscient que arriba al Barça “sabent que Suárez és el millor davanter centre del món i que aprendre al seu costat serà un orgull” i ha puntualitzat que “faré tot el possible per aprofitar totes les oportunitats que tingui al màxim”.I ha definit com “agradable” el fet de compartir vestidor amb jugadors amb qui ja havia coincidit al València, com ara Jordi Alba, Mathieu i André Gomes. Finalment, Alcácer ha sentenciat que “quan et truca el Barça t’impressiona i saps que un tren així saps que no es podia escapar”.

A continuació, repassem les paraules més destacades del director d’esports professionals, Albert Soler, del vicepresident esportiu, Jordi Mestre, i del secretari tècnic, Robert Fernández:

Albert Soler:

“Ha estat l’últim fitxatge de la temporada. Alcácer ha costat 30 milions d’euros més 2 de variables que aniran en funció del seu rendiment esportiu. La clàusula de rescissió l’hem fixat en 100 milions d’euros i firma un contracte per 5 temporades. Li desitgem tota la sort”.

Jordi Mestre:

“Paco Alcácer és un jugador molt jove i amb molta projecció. Et desitgem tots els triomf al Club”.

Robert Fernández:

“La sort de l’Alcácer serà també la nostra sort. Arriba a un equip molt gran com és el Barça, amb uns grans jugadors i la seva evolució com a jugador serà positiva perquè segur que aportarà moltíssimes coses bones”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut