Paco Alcácer: “Mestalla és un camp complicat”

Paco Alcácer: “Mestalla és un camp complicat”

El davanter del FC Barcelona es mostra il·lusionat pel seu retorn a València i afirma que “per sortir d’allà amb una victòria haurem de donar el 100%”

Després de dues victòries consecutives per 4-0 davant el Deportivo i el Manchester City, ara toca el València. El jugador de 22 anys Paco Alcácer ha parlat sobre l’enfrontament entre el conjunt xe i el FC Barcelona a domicili i ha advertit que no serà un partit fàcil. I és que “Mestalla és un camp complicat per als rivals”, ha afirmat el davanter blaugrana. El ‘17’ del Barça és conscient que el del recentment estrenat Cesare Prandelli “és un equip molt complicat”. “Per sortir d’allà amb una victòria haurem de donar el 100%”, ha assegurat Alcácer.

A més, el davanter culer ha volgut destacar que al davant hi haurà un València molt motivat per emportar-se els tres punts. I és que, en els últims quatre partits, el conjunt xe ha firmat un balanç d’una derrota i tres victòries, l’última davant l’Sporting de Gijón per 1-2. I, a banda dels últims resultats, Paco Alcácer sap que “jugar contra el Barça és una motivació extra”.

El duel davant el conjunt valencià significarà el retorn d’André Gomes i Paco Alcácer a Mestalla. En aquest sentit, el davanter de Torrent s’ha mostrat especialment il·lusionat per tornar a trepitjar Mestalla. I és que l’ara jugador del Barça ha confessat que té “moltíssimes ganes de tornar i intentar jugar un partit complet”. I ha conclòs: “Mestalla ha estat molt especial per a mi”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut