Paco Alcácer: “El més important és que entri el primer”

Paco Alcácer: “El més important és que entri el primer”

El jugador valencià, a l’espera d’anotar el seu primer gol com a blaugrana, assegura que està tranquil, perquè al final marcarà

Paco Alcácer va arribar al FC Barcelona el passat 30 d'agost i Luis Enrique ja li ha donat l'oportunitat en 5 dels 7 partits en els quals ha estat disponible. Tot i no haver marcat cap diana fins al moment, en declaracions als micròfons de Rac1, el davanter fitxat del València aquest estiu ha deixat clar que "s'ha d'estar tranquil perquè al final entrarà". I ha afegit: "El més important és que entri el primer" i, a partir d'aquí, "és deixar-se anar".

El jugador nascut a Torrent té els tres millors davanters del món per davant. De Luis Suárez concretament ha manifestat que "estic aprenent molt d'ell" i ha sentenciat que "és el millor davanter del món". Amb Messi, Suárez i Neymar a l'equip, Alcácer sap que ha d'aprofitar totes les oportunitats que el tècnic asturià li ofereixi, és per això que assegura: "s'ha d'estar preparat per al moment que sigui".

El jugador, que no ha estat cridat per Julen Lopetegui en aquesta segona aturada de seleccions de la temporada, pren com a model al seu company Sergi Roberto, migcampista reconvertit a lateral que ha reconduït la seva situació al FC Barcelona fins al punt de ser titular. I és que Alcàcer ha declarat que és el millor exemple per a tots, ja que abans d'afermar-se a la posició de lateral, Sergi Roberto va haver de passar per diferents etapes i posicions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut