Neymar Jr s’incorpora als entrenaments

Neymar Jr s’incorpora als entrenaments

El crac brasiler ha estat la principal novetat d’una sessió en la qual s’han exercitat els jugadors disponibles del primer equip i els jugadors del filial José Suárez, Nili, Carbonell i Sarsanedas

El primer equip segueix amb la preparació del primer partit després de l’aturada de seleccions davant el Deportivo de la Corunya. Aquest dimarts l’entrenament ha tingut la novetat de la incorporació de Neymar Jr. El seu retorn s’ha produït abans del previst després que no pugui jugar per sanció el segon partit amb el Brasil. Els blaugranes afrontaran un calendari amb sis partits de nivell a partir d’aquest dissabte entre la Lliga i la Lliga de Campions.

D’aquesta manera, el tècnic Luis Enrique ha dirigit la sessió amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva. L’entrenament també ha comptat amb els jugadors del filial José Suárez, Nili, Carbonell i Sarsanedas. L’equip tornarà als entrenaments demà dimecres a les 11 hores i que comptarà amb els internacionals espanyols. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut