Neymar Jr: “S’ha fet realitat tot el que somiava”

Neymar Jr: “S’ha fet realitat tot el que somiava”

“La màgia del trident és l’amistat que tenim dins i fora del terreny de joc”, ha assegurat el crac brasiler durant un acte

Estic feliç de ser al Barça, estem fent història i s’ha fet realitat tot el que somiava”. Així ha definit Neymar Jr el seu moment actual amb el FC Barcelona durant un acte comercial aquest dijous. El crac brasiler, que s’ha exercitat aquest matí al costat de Messi i Suárez després d’unes setmanes per la lesió de Messi, ha destacat que “la màgia del trident és l’amistat que tenim dins i fora del terreny de joc”. I ha afegit: “Sabem que estem fent història i junts som més forts”.

El Barça s’enfronta dissabte al Dépor, un equip que “l’any passat va ser capaç de sorprendre’ns”, com reconeix Neymar Jr, que està convençut que l’equip “està preparat per a tots els partits complicats i importants” que vindran a partir d’ara. I és que el Barça s’enfrontarà al Manchester City dues vegades a la Lliga de Campions i a la Lliga haurà de viatjar al Sánchez Pizjuán i a Mestalla. “Els dos partits contra el City seran atractius per a tots els amants del futbol i volem guanyar-los”, ha sentenciat l’astre brasiler.

L’‘11’ del Barça ha explicat que per afrontar aquests partits és important que “tota la plantilla estigui al màxim perquè hi ha moltíssims duels fins a final de temporada”. En aquest sentit, ha reconegut que tots són molt importants a l’equip per aixecar els títols. Finalment, Neymar Jr ha explicat: “Cada vegada estic més a prop de la meva millor versió", i ha reconegut que no té pressa per ser el millor del món: "Estic centrat a entrenar-me cada dia, Messi és el millor".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut