Neymar Jr i Suárez agafen les regnes

Neymar Jr i Suárez agafen les regnes

El crac brasiler i l’astre uruguaià han marcat tres dels cinc gols marcats a El Molinón en el primer partit sense Messi després de la lesió

El Molinón era l’escenari del primer partit amb l’absència de Messi per lesió. I l’equip l’ha resolt amb una victòria contundent per 0-5. Un triomf que s’ha culminat gràcies al treball de tot el conjunt, però en especial dels altres dos membres del trident, Neymar Jr i Luis Suárez. Els dos davanters han agafat les regnes en atac i han marcat tres dels cinc gols a l’Sporting de Gijón. Els seus màxims aliats han estat Rafinha, també autor d’un gol, i Arda Turan, que també ha marcat i que ha demostrat que està en un bon moment de forma. Tot i això, les dianes del Barça d’aquest dissabte no s’entendrien sense l’aportació ofensiva de Sergi Roberto, que ha realitzat un espectacular partit al lateral dret, ja que ha fet dues assistències –Rafinha i Arda– i ha intervingut indirectament en el primer gol de Neymar Jr, que suposava el 0-3.

Suárez ha estat l’encarregat d’obrir el marcador quan el Barça dominava el duel, però li faltava efectivitat. El ‘9’ blaugrana ha demostrat el seu potencial en la definició i en la primera que ha tingut ha superat amb subtilesa i qualitat Pichu Cuéllar. Aquest ha estat el cinquè gol de l’uruguaià a la Lliga, i es converteix de manera momentània en el pitxitxi en solitari del torneig. A més, ja en suma un total de vuit amb el Barça entre totes les competicions i iguala Messi com el màxim golejador de l’equip.

Neymar Jr, per la seva banda, ha estat molt actiu durant tot l’enfrontament, ha aportat desequilibri i ha participat en la victòria amb dos gols a les acaballes del matx. Dos gols marcats amb classe. El primer, en aprofitar un refús després de la rematada de Paco Alcácer al travesser, en què ha superat Cuéllar amb un control amb el pit orientat. I el segon, després d’una assistència de Denis Suárez amb un xut col·locat al pal llarg. Aquest ha estat el tercer gol a la Lliga del crac brasiler i el quart de la temporada entre totes les competicions. Cal dir que Neymar Jr ha disputat un total de cinc partits aquest curs, després que s’incorporés més tard a la dinàmica del primer equip per la disputa dels Jocs Olímpics. I el que és clar és que el seu rendiment està sent elevat, amb una mitjana de 0.8 gols per partit.

De moment, l’equip ha sabut sobreposar-se a la lesió del millor jugador del món amb una bona golejada contundent. Neymar Jr i Suárez han fet tres dianes, i tal com va passar el curs passat durant l’etapa de la lesió de Messi, semblen voler repetir la xifra de gols per suplir la baixa de Messi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut