Neymar Jr: “Contra el PSG correrem i lluitarem i ja veurem què passa”

Neymar Jr: “Contra el PSG correrem i lluitarem i ja veurem què passa”

El davanter brasiler del Barça s’ha mostrat molt satisfet per l’actuació de tot l’equip davant del Celta i ha vaticinat un gran partit de l’equip dimecres en Champions League

El davanter del FC Barcelona Neymar Jr, que ha fet el segon gol de l’equip amb una vaselina espectacular davant del porter, ha valorat molt positivament el partit dels blaugranes aquest dissabte contra el Celta, que han guanyat 5-0: “Estic content per la victòria i per com hem jugat. Ens veig a dalt i amb ànims. Dimecres farem un partidàs. Contra el PSG correrem, lluitarem i després ja veurem què passarà”.

Per a la tornada de Champions dimecres contra l’equip francès, el jugador brasiler creu que serà important gaudir damunt del terreny de joc: “És fonamental que els ànims hagin pujat i la nostra confiança vagi en augment. Nosaltres anirem a jugar i a ser feliços al camp, que és la filosofia del Barça”. Sobre el seu estat de forma, Neymar ha admès que està en un moment dolç: “Crec que és la meva millor temporada al Barça a títol individual. Tant jo com l’equip anem millorant i això és l’important”.

Pel que fa l’anunci de Luis Enrique de no continuar com a entrenador la temporada que ve, el davanter del Barça s’ha mostrat agraït pels anys al seu costat: “És trist perquè es una persona a la qual tenim molta estima. Han estat tres temporades amb ell i hi confiem molt, com a entrenador. Li desitgem molta sort a la vida. Ell sap el que és millor per a ell. Estem molt contents per com ens ha ajudat en els últims anys, en què hem guanyat tants títols”.

A continuació repassem les declaracions postpartit d’altres jugadors culers:

Ivan Rakitic:

“Hem jugat amb molta intensitat contra un equip que sempre ens complica la vida, que ens ve a buscar a dalt. No era fàcil, però hem trobat les solucions. Hem superat un rival difícil”. 

“Nosaltres sempre hem confiat en el míster i la seva decisió no ha canviat res. Potser sí que esta bé que hi hagi tranquil·litat entorn a l’entrenador i al Club, però per a nosaltres és el mateix, sempre hem confiat en el míster”.

“Veurem què passa contra el PSG... Nosaltres estem molt agraïts a l’afició, i el que els podem dir és que ho donarem tot des del primer minut fins a l’últim. Tant de bo hi hagi un miracle”.

Samuel Umtiti:

“Estic molt content d’haver marcat el meu primer gol”.

“El matx contra el PSG serà diferent, però hem de jugar com aquesta nit”.

“El 3-4-3 està funcionant molt bé. Per als defenses canvia una mica, però està sent positiu per a l’equip”.

“Hem de respectar la decisió de Luis Enrique. Estic trist, però ho hem de respectar. Li agraeixo que estic aquí en part gràcies a ell”.

Sergi Roberto:

“Nosaltres estem a mort amb Luis Enrique, encara que hagi dit que no renovaria. Sabem que estem en les tres competicions i hem de lluitar fins al final. Ell, per la manera que té d’entendre la professió, ho donarà tot fins al final i nosaltres volem fer el mateix per demostrar també que hem estat molt bé amb ell”.

“Contra el PSG crec que les ocasions arribaran, amb els jugadors que tenim, arribaran. L’important és tenir la pilota, i si sortim com avui tindrem les nostres opcions”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut