Neymar Jr: “Al Barça em sento com a casa”

Neymar Jr: “Al Barça em sento com a casa”

El crac brasiler ha destacat la gran relació que té amb Messi, de qui ha dit que és "el millor jugador que he vist mai”

Aquest dijous al migdia s’ha celebrat l’acte de presentació de l’acord de patrocini entre el FC Barcelona i Gillette a l’Auditori 1899. A l’acte hi ha assistit Neymar Jr, que ha aprofitat per valorar certes qüestions d’actualitat. El crac brasiler ha assegurat que “al Barça em sento com a casa” i no s’imagina en cap cas vestir una altra samarreta. L’'11’ del Barça ha explicat que “Messi és el millor jugador que he vist mai” i que el fet de tenir-lo al Barça fa que “siguem el millor equip del món”.

Neymar Jr, que en l’anterior duel contra el Celtic va marcar de falta després que Messi li'n cedís l’execució, ha destacat la qualitat humana del crac argentí, però també de Suárez: “Jugar amb Messi és molt fàcil. Ens entenem molt bé amb ell i també amb Suárez. Sempre ens intentem ajudar entre nosaltres perquè tot surti bé”, ha revelat. El crac brasiler ha assegurat que l’equip se sent amb moltes ganes de seguir guanyant títols i que espera que “el trident segueixi ajudant l’equip amb gols i assistències”.

De fet, el trident ja ha marcat 12 gols en aquest inici de temporada, sumant els sis que va fer al Celtic. Després que el primer any en fessin 122 i el segon 131, el trident vol superar-se any rere any: “El secret és superar-se cada dia. M’agrada superar-me en tot el que faig. Així és la vida, millorar sempre que puguem, en cada partit, en cada entrenament. Espero que puguem superar els 131 gols aquesta temporada”, ha sentenciat un ambiciós Neymar Jr.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut