Quatre internacionals blaugrana entren en joc

Quatre internacionals blaugrana entren en joc

L’Uruguai-Brasil, amb Neymar Jr però sense Luis Suárez, sancionat, i l’Argentina-Xile, amb Messi i Mascherano, plats forts d’aquesta matinada de cara a la classificació per al Mundial de Rússia 2018

Aquest dijous es dóna el tret de sortida a una nova jornada per als equips sud-americans amb vista al proper Mundial. El FC Barcelona comptarà amb la presència de tres jugadors en els dos partits que es posaran en joc la pròxima matinada. L’Uruguai-Brasil i l’Argentina-Xile es presenten com a partits clau de cara a la configuració final del grup, ja que aquestes quatre seleccions estan incloses entre les cinc primeres classificades –només l’Equador, en tercera posició, s’atreveix a discutir les posicions preferencials.

A partir de les 00.00 hores (hora catalana), el Brasil de Neymar Jr. es veu les cares amb l’Uruguai de Luis Suárez a Montevideo. El ‘9’ blaugrana es perdrà el partit a causa d’una sanció que impedirà veure el duel entre dos dels tres membres del trident. Passi el que passi al partit d’aquesta matinada, la selecció brasilera –amb quatre punts d’avantatge sobre els uruguaians- conservarà el liderat d’un grup en què també s’enfronten l’Argentina i Xile –a Buenos Aires, a partir de les 00.30 hores-. La selecció argentina, liderada pels blaugranes Leo Messi i Javier Mascherano, intentarà sumar tres punts més en el seu intent de classificació per a la gran cita de Rússia. Ara mateix els argentins són cinquens a un punt dels xilens.

Espanya sub-21, amb Denis Suárez, es veu les cares amb Dinamarca

El conjunt dirigit per Albert Celades serà el primer amb presència blaugrana en els partits de l’aturada per seleccions. Denis Suárez i els seus companys disputen aquest dijous, a partir de les 19.30 hores, un amistós davant Dinamarca a Múrcia. Aquest serà el primer dels dos partits que el migcampista del Barça disputarà abans de jugar un segon amistós el proper dia 27 a Itàlia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut