Els millors detalls tècnics del Barça-Sporting

Els millors detalls tècnics del Barça-Sporting

Denis Suárez, Messi, Neymar Jr i Sergio, entre d’altres, van oferir un recital de gestos amb la pilota que ara recopilem en aquest vídeo

La visita de l’Sporting de Gijón al Camp Nou va ser un partit de moltes i fortes emocions, començant pels gols (6-1) i acabant amb l’anunci de Luis Enrique que deixarà de ser l’entrenador del Barça al final de temporada. Entre tot això, es va veure un excel·lent partit de futbol que, a més, va situar els blaugranes al capdavant de la classificació de la Lliga.

L’espectacle no es va reduir als gols, que van dur la signatura de Messi, Suárez, Alcácer, Neymar Jr i Rakitic. I és que els jugadors del Barça van oferir al Camp Nou un recital de gestos tècnics que, per habituals, no deixen d’enlluernar. Denis Suárez, Leo Messi, Neymar Jr i Sergio van encapçalar l’exhibició de detalls de qualitat que, una vegada i una altra, aixecaven el públic del Camp Nou. En aquest vídeo fem un recull dels millors detalls sobre la gespa en el duel contra l’Sporting de Gijón de Rubi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut