Messi, Suárez i Neymar Jr, letals al 2017

Messi, Suárez i Neymar Jr, letals al 2017

El trident ja suma un total de 17 gols en els nou partits disputats fins al moment entre Lliga i Copa i, a més, han repartit sis assistències

L’inici d’any ha vingut acompanyat d’un calendari d’allò més intens per al FC Barcelona. Durant el mes de gener, els blaugranes han disputat vuit partits, als quals s’ha de sumar el disputat aquest dimecres al Vicente Calderón per obrir febrer. En aquests partits, el Barça ha millorat progressivament, i el primer i l’últim partit en són la millor mostra. L’any arrencava amb una derrota a San Mamés (2-1) a la Copa, i el darrer partit és la gran victòria al Calderón contra l’Atlètic de Madrid (1-2), també a la Copa.

Aquests nou partits disputats fins al moment en el 2017 tenen com a protagonistes Leo Messi, Luis Suárez i Neymar Jr. El trident ha estat letal en l’inici d’any, i entre els tres ja sumen 17 gols i sis assistències. De fet, en tots els partits disputats ha marcat, com a mínim, un membre del trident. Destaquen, per sobre de tot, els set gols que han aconseguit Messi i Suárez. Uns gols que els situen, de manera destacada, al capdavant de la classificació del Pitxitxi de Lliga. L’uruguaià ja suma 16 gols a la Lliga, i Messi el segueix amb 15.

Gràcies a aquests gols, el Barça avança amb pas ferm en el camí cap a la final de la Copa del Rei. Durant l’inici d’any, els homes de Luis Enrique han superat els vuitens de final contra l’Athletic Club i els quarts contra la Reial Societat. Ara, a les semis, tenen un bon avantatge de cara a la tornada que es disputarà al Camp Nou.

Dels nou partits disputats fins al moment en el que portem de 2017, en dos han coincidit marcant els tres membres del trident. Va ser contra l’Athletic Club, al Camp Nou, en el duel que va classificar el Barça per als quarts de final de la Copa (3-1), i a Ipurua, en la golejada (0-4) contra l’Eibar a la Lliga. El trident, que fa unes setmanes va superar els 300 gols des que juga plegat, arriba ja als 314 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut