Messi s’exhibeix en la golejada de l’Argentina davant de Colòmbia (3-0)

El crac blaugrana ha liderat la victòria de la selecció argentina amb un gran gol de falta i dues assistències

Leo Messi és un jugador únic i irrepetible. No té límits. I ho ha tornat a demostrar per enèsima vegada aquesta matinada. I és que el crac argentí s’ha exhibit per liderar el triomf de l’Argentina davant Colòmbia (3-0). Un partit que s’ha disputat a l’Estadio San Juan del Bicentenario. El ‘10’ blaugrana ha agafat les regnes d’un duel en què els de Bauza necessitaven sumar els tres punts, per seguir vius de cara a la classificació pel Mundial de Rússia 2018 després de la derrota davant el Brasil. El partit davant Colòmbia s’entreveia complicat i la victòria era gairebé obligada per al futur de l’albiceleste al Mundial. Però per a Messi no hi ha missió impossible i ha participat en tots els gols de l’Argentina fent el primer i assistint dues vegades a Pratto i Di Maria.

I és que als cinc minuts de partit, el millor jugador de tots els temps ja havia enviat una falta enverinada a l’àrea que Otamendi hauria pogut fer el primer. L’inici de Messi seguia sent elèctric i als deu minuts de joc ha teledirigit una falta directa cap a l’escaire. Impossible per a Ospina que res ha pogut fer davant el xut potent i col·locat de l’argentí. Un gol de bandera. L’afició del Bicentenario gaudia del partit i rendia reverències cap al crac blaugrana. Però Messi no n’ha tingut prou i ha començat a decantar el duel de banda dels argentins amb una centrada mil·limètrica cap a Pratto, que només ha hagut de posar el cap per fer el 2-0. Un gol i una assistència de Messi en tan sols 23 minuts de joc.

A la represa, la tònica del partit ha seguit sent la mateixa. Un partit que no ha gaudit de moltes ocasions clares, però que l’Argentina ha tingut el pes i el control del partit. Messi seguia sent el màxim exponent de l’albiceleste i de les seves botes arribava el perill i la creació del joc argentí. El ‘10’ del Barça seguia fent de les seves i ha regalat moments d’autèntic geni. Abans de finalitzar el duel Messi ha tornat a ser protagonista en l’últim gol del partit assistint a Di Maria, precedit d’una altra gran jugada personal. El duel ja no tindria més història i l’Argentina sumaria un triomf importantíssim per situar-se en el cinquè lloc de la classificació amb 19 punts.