Messi i Suárez, nominats al premi de Millor Jugador d’Europa de la UEFA

Messi i Suárez, nominats al premi de Millor Jugador d’Europa de la UEFA

L’argentí pot repetir el títol que va aconseguir la temporada passada, mentre que l’uruguaià opta a la seva primera distinció

Leo Messi i Luis Suárez són candidats a guanyar el premi a Millor Jugador d’Europa de la UEFA de la temporada 2015/16. El guardó es lliurarà el proper 25 d’agost a Mònaco durant el sorteig de la fase de grups de la Lliga de Campions. El trofeu assenyala el millor jugador de la temporada passada per a la UEFA.

La bona campanya de Messi i de Suárez els ha col·locat a la selecció final d’un premi que l’argentí ja ha guanyat en dues ocasions. Dels deu candidats, la llista es reduirà a només tres el dia 5 d’agost, quan s’anunciaran els tres finalistes.

Juntament amb Messi i Suárez, els altres candidats al guardó són: Gareth Bale, Pepe, Toni Kroos i Cristiano Ronaldo (Reial Madrid), Antoine Griezmann (Atlètic de Madrid), Gianluigi Buffon (Juventus), Manuel Neuer i Thomas Müller (Bayern de Munic).

Fins a 37 jugadors van entrar a la primera preselecció, però finalment es van descartar 27 noms. Entre ells, els de Neymar Jr i Andrés Iniesta. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut