Messi i Neymar Jr s’enfrontaran en un amistós entre l’Argentina i el Brasil

Messi i Neymar Jr s’enfrontaran en un amistós entre l’Argentina i el Brasil

El ‘10’ i l’‘11’ del Barça es tornaran a enfrontar per sisena vegada el 9 de juny a Austràlia

Leo Messi i Neymar Jr es tornaran a enfrontar el divendres 9 de juny en un clàssic amistós sud-americà –entre l’Argentina i el Brasil– al Melbourne Cricket Ground. Aquest no serà el primer cop que tots dos jugadors es vegin les cares. I és que el crac argentí i l’astre brasiler han estat fins a cinc vegades contrincants amb les seves seleccions. Curiosament, els registres entre tots dos són de dues victòries per a cadascun i un empat. D’aquesta manera, aquest matx pot servir per desempatar o continuar igual, en cas d’empat, el seus duels particulars amb la selecció

Si fem un repàs d’aquests duels, trobem que el primer cop que es van enfrontar va ser en un amistós el 2010, quan Messi i Neymar Jr encara no compartien vestidor, ja que l’‘11’ blaugrana militava a les files del Santos. Aquell primer enfrontament se’l va endur Leo Messi gràcies a una diana seva (1-0). Una temporada més tard, en competició oficial i a la Copa Amèrica, es van tornar a enfrontar en un partit que va acabar amb empat sense gols. Però el 2012 Messi va ressaltar en un duel d’alt nivell tot i ser amistós. I és que el crac argentí va fer un hat-trick en un amistós que va acabar 4-3 (2012) al MetLife Stadium.

Els altres dos precedents se’ls va emportar Neymar Jr. El primer va ser a la Copa Amèrica del 2014, quan el Brasil es va imposar per 0-2. En l’últim, l’‘11’ blaugrana hi va participar amb un gol en la clara victòria de la selecció brasilera per 0-3 en el partit de classificació per al Mundial de Rússia 2018.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut