Messi i Arda, les novetats del primer entrenament a St George’s Park

Messi i Arda, les novetats del primer entrenament a St George’s Park

Els 24 futbolistes que realitzen la pretemporada han realitzat la primera sessió a terres britàniques sota una fina pluja

Leo Messi i Arda Turan ja han començat la pretemporada amb la seva resta de companys. La incorporació del davanter argentí i del migcampista turc són la principal novetat del primer entrenament realitzat a St George’s Park, la ubicació on l’equip de Luis Enrique realitzarà el treball al llarg d’aquesta setmana abans d’anar a Dublín el dissabte per jugar contra el Celtic de Glasgow. En la primera presa de contacte amb la gespa anglesa, els jugadors s’han exercitat amb una temperatura més suau que la de Barcelona i sota una fina pluja.  

L’equip ha completat la sessió, que ha començat a les 18.30 (hora britànica), després d’haver realitzat el viatge a Birmingham aquest matí. A part de Messi i Arda Turan, a l’entrenament hi han participat els altres 22 futbolistes que han fet el desplaçament: Masip, Suárez, Munir, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Mathieu, Denis, Montoya, Tello, Samper, José Suárez, Marlon, Martínez, Borja López, Carbonell, Gumbau, Aleñá, Nili, Alfaro, Cámara, Mujica i Josep Martínez. Aquest últim, porter del Juvenil A, ha realitzat el seu primer entrenament amb el primer equip.

L’activitat continuarà aquest dimarts amb una doble sessió a les 10.00 i 18.30 (horari britànic). 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut