Messi i Aleñà, candidats al gol de l’Any de la UEFA

Messi i Aleñà, candidats al gol de l’Any de la UEFA

L’ argentí va culminar amb una vaselina una jugada rodona de l’equip contra l’AS Roma i el del B va meravellar amb un eslàlom a la UEFA Youth League, també contra la Roma

Leo Messi i Carles Aleñà opten al gol de l’Any de la UEFA. Els dos jugadors culers figuren entre els deu finalistes d’un guardó que coneixerà el seu guanyador el 25 d’agost, coincidint amb la gala de la Lliga de Campions en què se sorteja la fase de grups.

També opten al premi Saúl Ñiguez (Atlètic de Madrid), Gonzalo Higuaín (Nàpols), Stephan Lichtsteiner (Juventus), Juan Cuadrado (Juventus), Xherdan Shaquiri (Suïssa), Marek Hamsik (Eslovàquia), la jugadora Camille Abily (Olympique Lió) i el jugador de futbol Sala Ricardinho (Portugal).

La diana de Messi és la que suposava el 2-0 contra l’AS Roma (6-1) en el partit corresponent a la cinquena jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. L’argentí defineix amb una vaselina brillant una jugada col·lectiva sensacional de tot l’equip.

Carles Aleñà, per la seva banda, va signar un dels millors gols de la UEFA Youth League en l’empat contra l’AS Roma (3-3). El Miniestadi va ser testimoni d’un eslàlom individual que permetia al Juvenil A col·locar-se amb un 3-0 al marcador.

Els usuaris poden votar pel seu gol preferit fins el 23 d’agost a uefa.com.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut