Messi, cinquè jugador de la història amb més partits del FC Barcelona

Messi, cinquè jugador de la història amb més partits del FC Barcelona

El crac argentí supera Víctor Valdés i puja al top 5 de jugadors amb més partits oficials de la història del Club, amb 536

El FC Barcelona va caure derrotat de manera inesperada davant de l’Alabès al Camp Nou. En un partit en què els bascos van estar molt efectius de cara a porta, als blaugranes els va faltar la frescor habitual i no van gaudir de gaires ocasions clares. Tot i empatar el duel amb un gol de Mathieu, el Barça no va poder capgirar el marcador i va cedir els primers tres punts de la temporada. El partit, però, ens va deixar algunes dades que tot seguit repassem:

Messi, cinquè jugador amb més partits. El crac argentí va sortir en la segona meitat per intentar remuntar el partit i va disputar el duel número 536 amb la samarreta blaugrana, amb la qual cosa va superar Víctor Valdés.

Luis Suárez centenari. El davanter uruguaià va sumar la xifra de 100 patits de blaugrana amb una mitjana estratosfèrica de 0,88 gols per partit. I és que Suárez ha marcat 88 gols en aquest període. El ‘9’ culer va sortir en la segona meitat.

Debuts de Paco Alcácer i Cillessen. El partit d’aquest dissabte contra l’Alabès va servir, també, perquè el davanter de Torrent i el porter holandès juguessin el seu primer partit amb la samarreta del FC Barcelona.

Neymar Jr va tornar a disputar un partit amb el FC Barcelona, després de tres mesos. L’últim duel va ser la final de la Copa del Rei davant el Sevilla al Vicente Calderón. Un partit que va significar el doblet blaugrana.

De fet, Neymar Jr i també Rafinha van ser reconeguts com a campions olímpics pel públic del Camp Nou. I és que els dos jugadors brasilers del Barça van conquerir la medalla d’or en els Jocs Olímpics de Rio.

L’Alabès és el segon recent ascendit que és capaç de guanyar al Camp Nou en els últims 15 anys. L’altre equip capaç de fer-ho va ser l’Hèrcules el 2010.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut