fcb.portal.reset.password

Leo Messi durant un entrenament el curs passat amb Luis Suárez | MIGUEL RUIZ - FCB

Leo Messi ha estat la gran novetat de la llista de convocats per a l’‘stage’ de St. George’s Park. El crac argentí ha decidit retallar les seves vacances i tornar abans amb el grup per començar a preparar la nova temporada. Messi tenia permís per gaudir de les vacances fins a l’1 d’agost, després de disputar la Copa Amèrica. Una competició en la qual es va exhibir, marcant grans gols –dos d’ells espectaculars de falta–, però que no va tenir la fortuna necessària per aixecar el títol en la final, que es va escapar a la maleïda tanda de penals contra Xile.

Messi no és la primera vegada que retalla el seu període de vacances per incorporar-se amb el grup. I és que el curs passat el ‘10’ del Barça va fer exactament el mateix i va retallar una setmana abans del previst les seves vacances, per posar-se en forma abans dels dos compromisos importants que l’equip tenia davant el Sevilla i l’Athletic Club a la Supercopa d’Europa i d’Espanya, respectivament.

El compromís de Messi, doncs, queda patent i l’argentí ja compta les hores per iniciar la preparació amb el cos tècnic de Luis Enrique. L’equip viatjarà aquest dilluns a St. George’s Park on s’hi estarà fins al dissabte 30, dia en què l’expedició viatjarà cap a Dublín per jugar el primer partit de la pretemporada contra el Celtic de Glasgow.

La revisió mèdica després de l''stage'

El crac argentí iniciarà la pretemporada aquest dilluns amb els entrenaments a les instal·lacions de la Federació de Futbol Anglesa i quan torni a Barcelona amb l'equip passarà la revisió mèdica pertinent. De la mateixa manera que també ho farà Arda Turan. D'altra banda, els jugadors internacionals que tornin de les seves vacances el dia 1 d'agost passaran la revisió mèdica encara amb dia a determinar, igual que Messi i Turan.

Tornar a dalt