Masip i Sergi Roberto, titulars al Catalunya-Tunísia (3-3)

Els dos blaugranes han disputat la primera meitat de l'empat de la selecció catalana davant Tunísia (3-3), on els africans s'han acabat enduent la victòria als penals per 2-4

Jordi Masip i Sergi Roberto, els dos jugadors blaugrana convocats per al partit entre Catalunya i Tunísia, han estat titulars en l'empat de la selecció catalana a Montilivi (3-3), un partit que s'ha acabat enduent el conjunt africà als penals (2-4).

El porter blaugrana ha començat el matx amb bones actuacions, salvant les arribades dels visitants, però en el minut 17 no ha pogut evitar el 0-1. Després d’una bona centrada des de línia de fons, Msakni ha rematat a plaer dins l’àrea, impossible per a Masip. El propi Msakni ha estat l’encarregat d’anotar el segon (min. 28) en un bon contracop. Tot i així Gerard Moreno ha retallat distàncies per Catalunya amb un bon gol des de fora de l’àrea (min. 34), per marxar al descans amb un 1-2.

A més Sergi Roberto també ha estat un dels més actius en la primera meitat, jugant al centre del camp juntament amb l’exblaugrana Xavi Hernández, que ha tornat a disputar un partit a terres catalanes.

A la segona part, els dos culers han estat substituïts, i de nou Msakni ha marcat per Tunísia, culminant així el seu hat-trick (min. 66). Però la selecció de Catalunya no s'ha donat per vençuda i Sergio Garcia ha tornat a ajustar el marcador amb un bon xut creuat (min. 68) per situar el 2-3. Deu minuts després, Joan Verdú, amb una rematada de cap, ha empatat el matx a tres (min. 78) en una gran reacció dels jugadors entrenats per Gerard López (l'entrenador del Barça B), juntament amb Sergio González.

El partit finalment s'ha decidit als penals, on Tunísia ha vençut per 2 a 4. Els dos gols catalans des dels 11 metres els han marcat Álvaro Vázquez i Oriol Riera.

Com a representació del FC Barcelona hi ha estat el membre de la Junta Directiva Xavier Vilajoana, en un partit on hi han estat presents 8.311 espectadors.