Mascherano, tres anys més a Can Barça

Mascherano, tres anys més a Can Barça

El director d’Esports Professionals, Albert Soler, ha comunicat en la roda de premsa de presentació d’André Gomes que l’argentí seguirà vinculat al Barça tres anys més

Javier Mascherano continuarà al Barça. Tal com ha anunciat el director d’Esports Professionals Albert Soler durant la roda de premsa de presentació del portuguès André Gomes, que ha estat presentat aquest dimecres al migdia al Camp Nou, Javier Mascherano tindrà una millora de contracte amb el FC Barcelona. “Hem arribat a un acord per millorar el seu contracte. Seguirà tres temporades més vestint la nostra samarreta”, ha declarat Soler.

D’aquesta manera, el ‘14’ blaugrana seguirà lligat al FC Barcelona fins al 30 de juny del 2019. "És un jugador molt important per a nosaltres. Estem molt contents i ell també", ha afegit el secretari tècnic Robert Fernández.

282 partits, 16 títols

Javier Mascherano viurà aquesta temporada 2016/17 el seu setè curs al primer equip culer. Incorporat el 2010 procedent del Liverpool, el jugador de San Lorenzo s’ha guanyat l’estima de l’afició gràcies al seu esforç i lideratge. El quart capità del FC Barcelona –des de la temporada passada- va arrencar com a migcentre defensiu però de mica en mica també s’ha guanyat un lloc a l’eix de la defensa, sent una peça imprescindible per als quatre tècnics que l’han dirigit a Can Barça.

En tots aquests anys a Barcelona, en què ha disputat sempre més de 40 partits per temporada, n’ha jugat un total de 282 i ha aixecat fins a 16 títols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut