Marlon Santos: “He viscut una oportunitat única”

Marlon Santos: “He viscut una oportunitat única”

El defensa brasiler del filial s’ha mostrat satisfet amb el seu debut en Lliga amb el primer equip i ha assegurat que estava preparat per al repte

El central brasiler de 21 anys Marlon Santos, del filial, ha debutat en Lliga amb el primer equip aquest diumenge en la victòria contra el Las Palmas (1-4). El defensa, que ja havia jugat amb Luis Enrique en el partit de Champions League al camp del Celtic, ha sortit de titular substituint Mascherano, que ha sentit unes molèsties durant l’escalfament, i ha superat l’examen amb molt bona nota, transmetent seguretat i entenent-se molt bé amb la resta de companys. Per a ell ha estat una oportunitat “única”. “Havia de donar el millor de mi mateix. Treballo cada setmana per oportunitats com aquesta i crec que estava preparat”, ha explicat.

El defensa del Barça B ha volgut agrair la confiança a l’entrenador i també als seus companys: “Umtiti i Ter Stegen m’han transmès molta seguretat. Això al final s’ha notat en el resultat. Agraeixo molt a Luis Enrique l’oportunitat que m’ha donat”. “La nostra actitud al camp ha estat molt bona”, ha afegit.

Tot i la seguretat que ha transmès des de l’inici, Marlon ha reconegut que ha començat el partit amb nervis: “Estava una mica nerviós al principi, però he aconseguit mantenir a ratlla les meves emocions”. Sobre les opcions a la Lliga, el brasiler ha dit que han de fer la seva feina fins al final: “Ens toca guanyar l’últim partit. Tant de bo el Madrid en perdi un, però hem de fer la nostra part i treballar com ho hem fet avui”.

A continuació repassem les declaracions d’altres jugadors blaugrana:

Luis Suárez:

  • “Sabíem que seria molt complicat davant de la seva gent, però hem merescut els tres punts. Hem fet una bona primera part i hem estat efectius”.
  • “Som conscients que la temporada és molt llarga i volíem agafar una bona dinàmica al final. De moment anem pel bon camí”.
  • “El que hem de fer és guanyar l’Eibar per obligar el Madrid a fer el mateix contra el Celta i el Màlaga. Depèn del que ells facin dimecres i diumenge”.

Andrés Iniesta:

  • “L’equip ha fet un partit molt complet. Hem fet una bona primera part i després del seu gol hem tornat a dominar el matx. La UD Las Palmas és un rival difícil i li agrada tenir la pilota, però hem treballat bé en la pressió i hem estat efectius”.
  • “Vull felicitar Marlon perquè mai és fàcil jugar amb el primer equip, fora de casa i en aquestes circumstàncies. Si s'entrena i juga amb nosaltres és perquè té el nivell necessari”. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut