Manchester City, Mönchengladbach i Celtic, els rivals del Barça a la Champions

Manchester City, Mönchengladbach i Celtic, els rivals del Barça a la Champions

El primer partit es disputarà el dimarts 13 de setembre al Camp Nou contra el Celtic i la fase de grups finalitzarà el dimarts 6 de desembre també a l’Estadi

El FC Barcelona ja coneix els tres rivals de la fase de grups de la Lliga de Campions 2016/17, després del sorteig que s'ha fet aquest dijous al Fòrum Grimaldi de Mònaco. El Manchester City, el Borussia Mönchengladbach i el Celtic de Glasgow estaran aparellats al grup C amb el Barça i lluitaran per dues places als vuitens de final de la competició, que enguany finalitzarà el dia 3 de juny al Millennium Stadium de Cardiff.

La fase de grups d’enguany tindrà duels espectaculars i retorns vibrants. Per una banda, el Manchester City serà la tercera vegada en quatre temporades que es veurà les cares amb el Barça a la Champions. Les anteriors vegades havia estat a vuitens de final. Aquest duel significarà el retorn de Pep Guardiola al Camp Nou, fet que ja va succeir el curs 2014/15, quan l’extècnic blaugrana dirigia el Bayern de Munic i es va enfrontar al Barça a les semifinals de la Champions. Aleshores els blaugranes van ser els vencedors. Aquest duel també significarà el retorn de Claudio Bravo a l’Estadi i el de Denis Suárez a l’Etihad Stadium.

L’enfrontament contra el Borussia de Mönchengladbach tindrà l’al·licient del retorn de Ter Stegen a l’equip que el va veure créixer. Els alemanys van quedar en quarta posició a la Bundesliga i van haver de superar el Young Boys a la fase prèvia.

Finalment, el Barça viatjarà fins a terres escoceses per enfrontar-se al Celtic de Glasgow, un equip prou conegut els últims anys. Precisament aquesta temporada tots dos conjunts s’han enfrontat a la International Champions Cup amb victòria blaugrana per 1-3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut