Manchester City – FC Barcelona: Primer ‘matx-ball’ cap a vuitens

Manchester City – FC Barcelona: Primer ‘matx-ball’ cap a vuitens

(20.45 hores, TV3) Els de Luis Enrique buscaran al City of Manchester Stadium un triomf que els asseguri de manera matemàtica la classificació per a la següent ronda de la Lliga de Campions

El Barça disputa aquest dimarts de Tots Sants la quarta jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions contra el Manchester City a domicili. Un partit en què els blaugranes poden aconseguir la classificació matemàtica per als vuitens de final de la Lliga de Campions. I ho farà en un escenari immillorable. A l’imponent City of Manchester Stadium. Un escenari on els blaugranes hi han guanyat en les seves últimes dues visites en les temporades 2013/14 (0-2) i 2014/15 (1-2). El Barça arriba al duel com a primer de grup amb tres victòries després d’haver guanyat al conjunt anglès al Camp Nou per golejada (4-0) i d’assolir dues victòries importants a la Lliga contra el València i el Granada.

El partit, però, arriba amb dinàmiques diferents per tots dos equips. I és que els homes de Pep Guardiola tenen la necessitat de sumar els tres punts per no perdre al Barça definitivament en la classificació i complicar-se el pas cap als vuitens. I és que el Manchester City havia començat la temporada amb molt bona forma amb 10 victòries entre totes les competicions, però va entrar en una mala ratxa de resultats després de sumar sis partits consecutius sense guanyar, però ha estat capaç de desencallar la situació guanyant 0-4 aquest cap de setmana al West Bromwich a la Premier League.

Per a aquest partit Luis Enrique, que no podrà comptar amb els lesionats Piqué, A.Iniesta, Jordi Alba, Aleix Vidal i Mathieu, que a més estava sancionat per la doble groga que va rebre en el partit al Camp Nou, s’ha emportat a Manchester 20 jugadors i ha inclòs a la llista Aleñá, Nili i Marlon del filial. El tècnic asturià va assegurar en la prèvia del duel que "s'espera un partit com el del Camp Nou”.

Els citizens, per la seva banda, no podran comptar amb els lesionats Sagna, Zabaleta, Delph i l’exblaugrana Bravo, aquest últim per sanció. Així ho va reconèixer Pep Guardiola, que també va explicar que per a ells “el partit és una final”. L’extècnic blaugrana, que ha reconegut que Agüero serà titular, té la bona notícia de la recuperació en plenes condicions de Kevin De Bruyne. A les 20.45 hores començarà un duel decisiu per al grup C de la Lliga de Campions. Si el Barça guanya serà ja equip de vuitens de final de manera matemàtica i com a primer si el Borussia de Mönchengladbach no aconsegueix els tres punts davant el Celtic. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut