Luis Suárez s’afegeix a la llista de golejadors de falta del Barça

Luis Suárez s’afegeix a la llista de golejadors de falta del Barça

L’uruguaià, que va marcar contra el Betis, se suma a Messi, Rakitic, Mathieu i Neymar, els quatre futbolistes que fins ara havien marcat un gol de falta directa amb la samarreta del FC Barcelona

L’olfacte golejador de Luis Suárez segueix intacte. Ho va demostrar a la Supercopa d’Espanya, amb el gol que va obrir el marcador de l’anada contra el Sevilla, i en el primer partit de Lliga contra el Betis, amb el seu primer hat-trick de la temporada. Quatre dianes que han fet pujar fins a 88 el nombre de gols que ha fet l’uruguaià des que va fitxar pel FC Barcelona. Malgrat aquests números, a Suárez encara li faltava marcar de falta directa. I contra el Betis va aconseguir apuntar-se el primer.

D’aquesta manera, se suma als futbolistes del primer equip que han marcat algun gol de falta directa amb la samarreta blaugrana. Tot i que el rei per excel·lència en aquest aspecte és Leo Messi, que n’ha fet 23, hi ha quatre noms més a la llista. Es tracta de Neymar Jr, amb dos gols (Sevilla i Atlètic, Lliga), i d’Ivan Rakitic (Osca, Copa) i Mathieu (Elx, Copa), amb un. A més a més, Denis Suárez, amb el Barça B, ja es va poder estrenar de falta directa (Tenerife, Lliga). Recordem els últims de cadascun d'ells en aquest vídeo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut