Luis Suárez i Brendan Rodgers, de nou cara a cara

Luis Suárez i Brendan Rodgers, de nou cara a cara

En l’amistós d’aquest dissabte contra el Celtic, el davanter uruguaià es retrobarà amb el que va ser el seu entrenador al Liverpool

Luis Suárez i Brendan Rodgers tornaran a coincidir en un terreny de joc dissabte. Serà en l’amistós que disputaran el FC Barcelona i el Celtic FC a Dublín (19.00 h, hora de Barcelona) i que correspon a la International Champions Cup.

El matx, que és el primer de pretemporada per als homes de Luis Enrique, té l’al·licient de veure Luis Suárez enfrontar-se per primera vegada a un dels entrenadors que més rendiment va treure del davanter. Perquè el ‘9’ blaugrana i el nou tècnic del conjunt escocès, Brendan Rodgers, van coincidir al Liverpool durant la temporada 2013/14, un curs històric per als reds, que van finalitzar en segona posició de la Premier League, amb 101 gols anotats.

Suárez, l’home gol de Rodgers

Sota la direcció del tècnic nord-irlandès, Suárez va marcar 31 gols en 33 partits, i es va adjudicar la seva primera Bota d’Or –aquesta temporada, amb el Barça, ha guanyat la segona–, a més de ser distingit amb el premi a millor jugador de la Premier per part dels seus rivals i dels periodistes.

A més, Suárez va batre altres marques durant la temporada en què van coincidir a Anfield. El llavors ‘7’ del Liverpool va esdevenir el jugador més ràpid de la història de la competició anglesa a arribar a 20 gols –15 partits–, va anotar cinc doblets consecutius a Anfield, va sumar 10 gols en un mes –desembre del 2013– i va signar un pòquer contra el Norwich davant The Kop, la mítica graderia de l’estadi anglès, entre altres fites destacables.

Després d’aquesta magnífica campanya 2013/14 realitzada per Suárez, el FC Barcelona i el Liverpool van arribar a un acord pel traspàs de l’actual davanter blaugrana, cosa que va significar la separació de Rodgers i Suárez. Ara, tot i que en equips contraris i durant la pretemporada, es tornen a trobar sobre un terreny de futbol. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut