Luis Suárez: “Hem demostrat per què som els actuals campions”

Luis Suárez: “Hem demostrat per què som els actuals campions”

L’uruguaià, que ha marcat el segon gol de l’enfrontament, creu que els partits com el d’avui fan que l’equip tingui ambició i no decaigui

Després de la victòria (2-3) del FC Barcelona a Mestalla, el Bota d’Or 2015/16, Luis Suárez, ha comparegut en zona mixta per analitzar la tònica del partit. L’uruguaià, que ha marcat el segon gol de l’enfrontament, ha dit que “és molt millor sumar una victòria així i capgirar el resultat”, tot i que ha reconegut: “Sempre vols guanyar fàcil i amb avantatge, però sabíem que seria un partit difícil”. El desenllaç del matx no s’ha decidit fins al minut 92, després que Messi marqués el gol de la victòria de penal. Malgrat això, Suárez creu que “els partits com el d’avui ens marquen per tenir ambició i no defallir”, i afirma: “Avui hem demostrat per què som els actuals campions”.

Qui també s'ha entrevistat amb la premsa ha estat Sergio Busquets, que ha parlat del triomf i del capità del Barça, que té una lesió parcial del lligament lateral extern i de la càpsula posterior del genoll dret. “Esperem que la lesió d’Iniesta sigui al menys important possible, tot i que la zona és complicada. El trobarem a faltar, li farem costat, i esperem que es recuperi al més aviat possible”, ha sentenciat el croat.

“Hem patit molt durant el partit perquè hem tingut moments de tot tipus. No hem pogut descansar després de l’enfrontament de dimecres, així que no s’ha pogut veure la millor versió de l’equip, però el més important és la victòria, i més en un camp tan difícil”. Són paraules de Rakitic analitzant el duel. A continuació repassem altres declaracions destacades dels jugadors blaugrana en zona mixta:

Sergi Roberto:

“Si no aconseguim posar-nos per davant al marcador sempre és un partit difícil, i, a més, l’afició anima moltíssim. Entre tots hem sabut remuntar i el Leo ha pogut marcar a l’últim minut”.

“Hem canviat la línia de 3 i Denis Suárez ha jugat a la meva posició, més cap a la banda. Són canvis que decideix l’entrenador i crec que al final han sortit bé, perquè hem pogut remuntar”.

Denis Suárez:

“El València ve d’una setmana amb un nou entrenador i l’afició està amb ells. En aquests camps és on es guanya una Lliga, i aquests tres punts a l’últim minut són importantíssims”.

“Hem lluitat pel partit en tot moment i al final ha arribat el penal, que era claríssim, jo estava al davant”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut