Luís Suárez: “Això no està fet, però hem tret un bon avantatge per al partit de casa”

Luís Suárez: “Això no està fet, però hem tret un bon avantatge per al partit de casa”

El davanter uruguaià ha jugat els 90 minuts i ha marcat el primer gol del partit en el minut 54, estrenant-se a la Supercopa d’Espanya

Després de marcar el primer gol del partit (min 54) i de sortir amb un bon resultat en l’anada de la Supercopa d’Espanya, Luís Suárez ha valorat molt positivament la victòria contra el Sevilla(0-2) i l’actuació dels seus companys. L’internacional uruguaià ha vist l’equip millor durant la segona part, tenint en compte que jugaven contra un rival totalment nou i desconegut: “Havíem d’adaptar-nos al rival. Ells també juguen, amb un entrenador nou, calia conèixer-los més. Però en el segon temps hem fet un gran partit”.

A més, el davanter blaugrana ha opinat sobre l’actuació del seu company Arda Turan: “No és la seva posició habitual, però és un jugador amb moltíssima qualitat com ha demostrat en el primer gol”. Sobre la pressió del públic del Sánchez-Pizjuán, Suárez ha assegurat que “és bonic, però l'espectacle és dins del camp. Els protagonistes som nosaltres, no el públic”. Quant a la tornada de dimecres vinent al Camp Nou, el jugador és caut: “Això no està fet, però hem tret un bon avantatge per al partit de casa”.

A continuació, les declaracions més destacades de Denis Suárez, Sergi Roberto i Ivan Rakitic a la zona mixta:

Denis Suárez

"M'he trobat molt bé en el partit. Per mala sort he entrat per Iniesta, però he estat molt còmode jugant. Hem encarrilat la final".

"No tinc prioritat de banda a l'hora de jugar, en els dos costats estic còmode".

"Al principi, el Sevilla ha pressionat molt a dalt i ens ha dificultat la sortida de pilota des del darrere, però tampoc ha tingut cap ocasió clara de gol i nosaltres hem tingut la de Luis Suárez. A la segona part hem jugat millor, hem tingut més espais i han arribat els gols. Al final, el resultat és boníssim per a la tornada”.

Sergi Roberto

“Tenim la tornada ben encarada, però el Sevilla sempre planteja els partits molt difícils. Intentarem descansar el màxim per preparar el partit”.

“Sabíem que seria un partit molt difícil, ens ha costat sortir amb la pilota controlada com nosaltres volíem, però a la segona part hem sabut millorar”.

“Feia molta calor i ens havíem d’hidratar molt per poder aguantar el partit fins al final”.

“La llàstima són les dues lesions d’Iniesta i Mathieu, però hem fet un partit molt bo”.

“Els jugadors que han sortit a la segona part ho han fet molt bé i han ajudat molt. Estic molt content per Munir”.

“Estic content per començar jugant de titular. Gaudeixo jugant on sigui, estic intentant millorar a cada partit i ajudar al màxim l’equip”

Ivan Rakitic

"El més important és que a la primera part ells no han tingut ocasions clares i nosaltres sí. Hem treballat molt bé i podem estar molt contents”.

"Hem d'afrontar el segon partit sense pensar en el resultat d'avui".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut