fcb.portal.reset.password

El cos tècnic encapçalat per l'asturià, amb la Supercopa | MIGUEL RUIZ - FCB

Luis Enrique ha sumat el seu vuitè títol a la banqueta blaugrana dels deu que ha disputat. Després d’aixecar la Supercopa d’Espanya -l’únic títol que no havia aconseguit-, l’asturià iguala els registres de Pep Guardiola, que també va sumar vuit dels deu primers trofeus disputats. A més, l’actual entrenador barcelonista ja ha assolit els mateixos títols que Ferdinand Daucik i Jack Greenwell amb el conjunt blaugrana.

El fet més destacable és que el preparador asturià ho ha assolit de forma molt més ràpida que els seus predecessors. Mentre que per sumar els vuit títols Daucik va necessitar quatre anys (1950-1954) i Greenwell dotze (1913-1923 i 1931-33), Luis Enrique ha sumat tots els trofeus en només dos anys (2014-2016).

El Sevilla, la seva víctima predilecta

Dels vuit títols sumats per Luis Enrique, tres han estat contra el Sevilla. L’entrenador asturià ha superat el conjunt de Nervión en tres finals de manera consecutiva: Supercopa d’Europa 2015 (5-4), final de la Copa del Rei 2015/16 (2-0) i la Supercopa d’enguany (5-0 en el global).

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();