Luis Enrique: “Tenim plantilla per superar les baixes”

Luis Enrique: “Tenim plantilla per superar les baixes”

L’entrenador culer també ha destacat la dificultat de saber com jugarà l’equip de Lucas Alcaraz, que fa només un mes que està al capdavant del Granada

El tècnic del FC Barcelona, Luis Enrique Martínez, ha parlat sobre el duel de dissabte davant el Granada al Camp Nou en el que serà el partit número 1.500 a l’estadi blaugrana. L’entrenador asturià ha destacat: “El fet que hagin canviat d’entrenador provoca que puguem analitzar menys partits, però les dificultats seran les de sempre”. A més, ha volgut deixar clar que “les lesions no són excusa, tenim una plantilla per superar-ho”.

Repassa les declaracions més destacades de la roda de premsa de Luis Enrique:

  • "L'actitud dels meus jugadors sempre és bona. Ens emportem premis fair play, intentem jugar bé a futbol, ​​no donar cops de peu, mirem de transmetre uns valors i som l'equip que menys targetes acostuma a rebre”.
  • “Una de les circumstàncies que envolten aquest tipus d’equips que han canviat d'entrenador és que tenim menys partits per veure què poden fer. Però pràcticament el patró que realitzarà el rival serà el d’estar més o menys replegat al darrere”.
  • “Les dificultats per a nosaltres seran les de sempre amb equips arreplegats, però intentarem generar el màxim nombre d’ocasions de gol”.
  • "M'interessa només el tema esportiu, centrar-nos en l'important, que és el partit davant Granada. Estem acostumats a infinitat de polèmiques però només m’interessa guanyar dissabte".
  • "Estic encantat amb tots els jugadors del filial que pugen a entrenar-se amb nosaltres, m’agrada la seva actitud, la seva predisposició. Són un recurs molt positiu per a mi com a entrenador".
  • "Demà, quan els metges vegin Rafinha, Cillessen i Arda, veurem si poden ser convocats. És un moment de la temporada en què hi ha hagut un nombre alt de situacions no habituals, però al llarg de la temporada això passa i s’ha de saber gestionar. Però amb la plantilla i els jugadors que tenim, crec que tenim opcions de guanyar tot el que ve. Tenim capacitat de resoldre diferents situacions i suplir les baixes".
  • "No m'he plantejat que Samper canviï d'aires. Quan surts del Barça hi ha moltes dificultats que cal superar perquè tot és molt diferent".
  • "Més enllà del canvi de sistema que puguin fer, veurem a quina alçada pressionen, quins espais es poden generar. Si hi ha un equip acostumat a aquests replecs som nosaltres. També hem vist Lucas Alcaraz pressionar alt amb el Llevant, així que veurem quines opcions ens plantegen".
  • "El tema de les lesions? Intentem cuidar-los, córrer com menys riscos millor, però són molts partits, molts viatges, i el futbol és un esport de contacte".
  • "Som els actuals campions i tenim l'objectiu de lluitar tots els partits al màxim, entrar en especulacions no serveix de res. Guanyarà qui més ho mereixi".
  • "Guardiola guanyarà títols i ho continuarà fent jugant bé a futbol”.
  • "Els que són internacionals amb prou feines poden tenir vacances i temps lliure, per això m'agrada donar-los descans quan es pot".
  •  "Les lesions formen part del futbol i poden passar. Amb Andrés Iniesta sempre hem intentat gestionar-ho de la manera que permetés tenir-lo el màxim de partits. El fet que estigués en bon estat fa que la lesió sigui menys greu i pugui tornar a jugar abans".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut