Luis Enrique: “La diferència de ritme ha estat molt clara”

Luis Enrique: “La diferència de ritme ha estat molt clara”

L’entrenador asturià explica que l’equip no ha tingut “el millor dia” contra el Liverpool i que ja té ganes de preparar “el següent entrenament i partit”

La derrota davant el Liverpool (4-0) no és un fet habitual a Can Barça, però el resultat no ha de generar preocupacions si es té en compte el punt de pretemporada en què es troba l’equip. “S’ha notat el ritme més alt dels seus jugadors, però, segurament, enmig de la temporada seria difícil que hi hagués aquest resultat”, ha dit Luis Enrique, tot explicant que “hi ha hagut dos equips amb un ritme molt diferent” i que “no ha estat el nostre millor dia a l’hora de cometre errors”. “Davant d'equips d’aquest nivell, això penalitza”, ha afegit.

Luis Enrique també ha valorat el fet que s’ha marxat al descans amb un 1-0 en contra quan hi havia hagut tres ocasions clares de Messi, Arda i Suárez. El tècnic asturià s’ha mostrat positiu i ha destacat que “la bona notícia és que tothom està bé i que ningú s’ha lesionat”. “Ara tenim més ganes de preparar el següent entrenament i partit. Hem de treballar sobre els errors”.

El preparador blaugrana ha assegurat que, després de jugar el Gamper aquest dimecres, l’equip estarà a punt per jugar la Supercopa d’Espanya: “Hem planificat això i tenim dies més que suficients per tenir els jugadors en forma i ser competitius”.

D’altra banda, el tècnic ha destacat el bon ambient que s’ha vist a les plenes graderies de Wembley i el reconeixement que ha rebut Luis Suárez de l’afició del Liverpool. “Ha estat molt bonic veure l’estima que li tenen els aficionats i, al principi, ha estat espectacular quan han dit el seu nom”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut